Nie chce czasem odpalać ukochana!!!!!

Serce samochodu niedomaga ?
dax

Nie chce czasem odpalać ukochana!!!!!

Post autor: dax »

mam problem,.otorz to ze jak jezdze normalnie odpala..raz na jakis czas na cieplym silniku zgasze samochod to nie chce odpalic..rozrusznik kreci.przekrecam kluczyk kontrolka taka po prawej stronie na zegarach gasnie..ok..ale jak krece to zapala sie i miga...i nie chce odpalic..pompa paliwa chodzi a D15B2 nie chce odpalic dopiero za jakims 3 razem jak gazem ponaciskam podczas odpalania to zapali!co to moze byc??kumpel mi powiedzial ze jakis sterownik...

ps. poprawiłem błedy oraz usunołem brzydkie wyrazy / biedrona
Ostatnio zmieniony ndz 16 lis 2008, 14:15:52 przez dax, łącznie zmieniany 1 raz.
cieszyn5
Potrójny As

Post autor: cieszyn5 »

u mnie tez tak czasem jest powiem tylko tyle kumpel ma to samo w 4g. ale mi to sie zadko zdarza
kasiahtt

Post autor: kasiahtt »

ja tez to mialam u siebie i sie okazalo ze to w rozruszniku jakies gowienko bylo. koszt naprawy u elektryka wyniusl mnie 80zl. i teraz zapla od kopa. :)
Pecado
Natchniony
Kontakt:

Post autor: Pecado »

:szukaj: :szukaj: bylo dzisiątki razy.

podpowiedz: przekaźnik pompy paliwa.
dax

Post autor: dax »

Pecado, wow naprawde..dzieki juz szukam naprawde..a swoja droga skad ja moge wiedziec ze to akurat przekaznik pompy paliwowej?? :bangin: :bangin:
Ostatnio zmieniony ndz 16 lis 2008, 15:57:58 przez dax, łącznie zmieniany 1 raz.
jarosz

Post autor: jarosz »

80 pln kurcze i poco ja pracuje... Zainwestuje w lutlampe i gotowe 5min roboty i 80 dych w kieszeni no proszę...

Poważnie to proszę : http://www.honda.gda.pl/smf/index.php/t ... 932.0.html
umek

Post autor: umek »

na 1000 procentow przekaznik pompy paliwowej,tez tak mialem i koledzy z forum mi podpowiedzieli - 20 min roboty i po bolu - popraw luty na przekazniku i ciesz sie normalnym odpalaniem
a dokladniej bodajze pecado mi pomogl:-)
Ostatnio zmieniony śr 17 gru 2008, 00:59:40 przez umek, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ