Witam.
Mam problem takiego typu, że w lusterku od strony kierowcy nie działa mi sterowanie w lewą i prawą stronę. Natomiast góra-dół nie ma problemu. Drugie lusterko śmiga bez problemu.
Wcześniej wszystko działało. Gdy podłączyłem inne lusterko aby sprawdzić czy działa sterowanie lewo-prawo działało bez problemu a po chwili przestało.
Możecie mi powiedzieć co mogło się stać. Może coś spaliłem (jakiś przekaźnik czy coś takiego)
elektryczne lusterka - problem
Ja kiedyś miałem poodbny porblem, zmieniałem lusterka z serii na spoony i lusterka seryjne łączy się z kablami idącymi pod tapicęrką taką "kostką" nie mogłem ich rozdzielić i chciałem podważyć śrubokrętem, niestety omsknął mi sę i uderzyłem w tą "kostkę" czego nastepstwem bylo brak moliwości regulacji prawo/lewo, natomiast góra/dół działa, więć według mnie uszkodzeniu mogła ulec ta "kostka" bądź jak kobr3i pisze jest problem z kablami.
dzięki za info. ja też chciałem zamontować właśnie lusterka spoon'a tylko mam mały problem bo do lusterek seryjnych idą trzy kabelki natomiast w spoonach mam cztery i zabardzo nie wiem jak je podłączyć. Uszy czy u Ciebie też w spoonach były cztery kabelki? Jeżeli tak to jak rozwiązałeś problem ich podłączenia i czy wszystko Ci działa.