przerobka lamp przednich

Problemy z prądem.
Awatar użytkownika
ceelx
Moderator
Kontakt:

Post autor: ceelx »

no wlasnie problem jest w tym ze xsenon do h1 kosztuje 230pln/kpl , jakby ktos schcial do seryjne to bixenon kosztuje juz 360pln/kpl.
takie zestay lataja tu i owdzie.
czy swiatlo lepsze jest na soczewie to nie wim.
akurat moge sie wypowiedziec bo mialem serie ---> ringi ---> a teraz mam clear black , i powiem ze na dobrej serii ring przegrywa z moca swiecenia i brakiem elektryki, ale za to wygrywa ta tecza :D
kolega luknow27, napewno wie o czym mowie jezeli jezdzil ze zwykla zarowka :D
Ostatnio zmieniony sob 08 lis 2008, 00:43:00 przez ceelx, łącznie zmieniany 1 raz.
ceelx's ferio -- lookaj gringo
FEEDBACK
#4CivicEG.com Ferio Squad , #26 EG FERIO SQUAD , #2 PL Ferio Squad
luknow27

Post autor: luknow27 »

A no wiem o czym mowisz. Powiem wam tak na tygodniu bede mial tego xenona wiec sie okaze jak duza jest roznica pomiedzy xenonem 35W a zwykla zarowka 55W. Jak chcecie robie zdjecia ;]
dax

Post autor: dax »

luknow27, ja mam juz xenon w drugim EG.i powiem ci tak...nie pozalujesz wydanych paru zlotych na xenon..a ci co mowia ze xenon lipa swieci...to tylko dlatego ze nigdy nie mieli takiego zestawu u siebie w samochodzie!ceelx, wie jak pieknie moje bzdzidla swieca:)teraz to ty gamoniu bedziesz mi swiecil na niebiesko:) :bangin:
zdjecia moge ci podeslac zachwile..i lukniesz jak swieci xenon:)pozatym masz na maxa teraz w PL samochodow na xenonie w zwyklej lampie!pozatym volvo V40 po lifcie mialo seryjnie wkladane xenony bez soczewki na zwykle lampy.
Ostatnio zmieniony sob 08 lis 2008, 11:16:48 przez dax, łącznie zmieniany 1 raz.
sven

Post autor: sven »

dax pisze:volvo V40 po lifcie mialo seryjnie wkladane xenony bez soczewki na zwykle lampy.
zapomniałeś dodać , że po lifcie miały gładki plastik ;) no i najwarzniejsze to to , że były montowane seryjnie maja homologacje i spryskiwacze...
Policja już jest trakcie wyrywkowych kontroli i zabierania dowodów za brak spryskiwaczy no i oczywiście brak homologacji....
Nie ma jak naturalne białe lub żółte światło...
Awatar użytkownika
ceelx
Moderator
Kontakt:

Post autor: ceelx »

u siebie bede mial niedlugo bixenon na h4 wiec tez zrobie foty przed i po
ceelx's ferio -- lookaj gringo
FEEDBACK
#4CivicEG.com Ferio Squad , #26 EG FERIO SQUAD , #2 PL Ferio Squad
dax

Post autor: dax »

sven, tak naprawde o tym temacie mozna pisac i pisac...........................wiec lepiej nie pisac:)ceelx, dajesz dajesz dzwon odrazu i pokazuj jak swieci:)
muzammil
Potrójny As

Post autor: muzammil »

o ile sie nie myle to temat byl nie o zarowkach(i xenonach) tylko o seryjnych lampach i ich obrobce wiec koniec OT, jak chcecie dyskutowac nt zarowek i zarnikow prosze zalozyc osobny temat, tymczasem ten zostanie zamkniety(jesli ktos bedize mial cos waznego do dodania to prosze dac znac i otworzymy znow)!
Zablokowany