halogeny 5 gen
halogeny 5 gen
Mam problem, przejechałem przez myjnie i mi padła żarówka w halogenie..
I teraz pytanie czy ktoś ma pomysł jak wymienić żarówkę? I jaki to jest typ żarówki?
Oczywiście pytanie do tych którzy wiedzą jak halogen wygląda wewnątrz
I teraz pytanie czy ktoś ma pomysł jak wymienić żarówkę? I jaki to jest typ żarówki?
Oczywiście pytanie do tych którzy wiedzą jak halogen wygląda wewnątrz
zarowka h3 tylko jest taka liopa ze przewod przy zrowce jest krotszy niz orginalnie przy halogenowej tam był dluzszy przewod ja 2 tygodnie temu wyminaiłem jedna zarowke po 4 dniach padłą 2.ale podobno jezeli jedna padnie to mozna sie spodziewac ze po krotkim czasie pada 2. ja teraz w sobote bede wymieniał.
piciu81, Mówisz i masz
Tzn mógł ktoś wcześniej wyrazić chęć zobaczenia jak to wygląda
W tej chwili mogłem jedynie takie coś zrobić, bo już nie chciałem zrywać izolacji.
Ale widać kabel od żarówki i zarys wtyku, oraz resztę kabla biegnącego do wiązki
Jak rozbierzecie swój halogen jestem pewien że od razu załapiecie jak to zrobić
Tu dokładniej samo połączenie zaizolowane
Jeśli tylko macie że tak powiem luźno wiszącą kostką od wiązki i możecie ją odpiąć to jest to robota na 10 minut ze zdjęciem i założeniem halogenu
Tzn mógł ktoś wcześniej wyrazić chęć zobaczenia jak to wygląda
W tej chwili mogłem jedynie takie coś zrobić, bo już nie chciałem zrywać izolacji.
Ale widać kabel od żarówki i zarys wtyku, oraz resztę kabla biegnącego do wiązki
Jak rozbierzecie swój halogen jestem pewien że od razu załapiecie jak to zrobić
Tu dokładniej samo połączenie zaizolowane
Jeśli tylko macie że tak powiem luźno wiszącą kostką od wiązki i możecie ją odpiąć to jest to robota na 10 minut ze zdjęciem i założeniem halogenu
Ostatnio zmieniony pt 07 lis 2008, 16:22:55 przez Magiq, łącznie zmieniany 2 razy.
a czy ktos moze mi napisać numer nadwozia z orginalnymi halogenami bo niemoge znalesc w aso przycisku do halogenów a zumerem nadwozia bedzie łatwiej .Z góry dziekuje pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz 09 lis 2008, 22:54:52 przez rafaelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie chcę zakładac nowego tematu nie potrzebnie dlatego napiszę tutaj:
1. Mam prośbę, czy ktoś ma cały schemat tego jak podłaczyc halogeny do civica 5 gen ?
Bardzo bym prosił o jakiś link czy coś bo się oszukałem ale schematu nie znalazłem na googlach...
2. A i mam jeszcze jedno pytanie: czy przycisk od tylnych przeciwmgielnych (ta płytka) spełnia taka sama funkcje jak ta z przodu, czyli czy to z przeciwmgielnych moge użyc jako przycisku do właczania halogenów z przodu ?
1. Mam prośbę, czy ktoś ma cały schemat tego jak podłaczyc halogeny do civica 5 gen ?
Bardzo bym prosił o jakiś link czy coś bo się oszukałem ale schematu nie znalazłem na googlach...
2. A i mam jeszcze jedno pytanie: czy przycisk od tylnych przeciwmgielnych (ta płytka) spełnia taka sama funkcje jak ta z przodu, czyli czy to z przeciwmgielnych moge użyc jako przycisku do właczania halogenów z przodu ?