A ja lubie gry FPP.ostatnio ciorałem w Call of duty modern warfare ale i starsze jak np return to castle wolfenstein.stara gra jak świat ale zawsze do niej wracam.Noi oczywiście wszystkie czesci need for speed'a.ale teraz nie mam zbytnio czasu:(
Nie ważne przy czym stoisz.Ważne jak tym jeździsz.
Ja w raceroom najczęściej. Czasem jeszcze assetto. No i okazjonalnie RBR żeby się pośmiać z durnej fizyki zniszczeń plus poczuć nieco rajdowego klimatu
Kurde ja ciągle się zastanawiam nad g920 i tmx pro. G920 miałem w ręku i wykonanie jest fajne, przyjemna w dotyku. Tmx pro ma słabszy wolant, ale niby technicznie jest niezła - tyle że nie mogę jej nigdzie na wystawie w sklepie spotkać żeby pomacać... Fakt faktem jak kupie to i tak single player do znudzenia będzie, przynajmniej na razie bo w sumie lecę z neta z telefonu w chacie Raceroom muszę obadać w sumie jak to wygląda... Wg Ciebie lepsze od AC?
Fizyka w raceroom jest duuuuuzo lepsza niż w Assetto Corsa. Jedyny symulator gdzie robiąc mniej więcej to co w realu otrzymuję podobne efekty. Model opon ma świetny, szczególnie w porównaniu do tego badziewia z Assetto
Yossarian pisze: ↑ndz 24 paź 2021, 13:02:36
Fizyka w raceroom jest duuuuuzo lepsza niż w Assetto Corsa. Jedyny symulator gdzie robiąc mniej więcej to co w realu otrzymuję podobne efekty. Model opon ma świetny, szczególnie w porównaniu do tego badziewia z Assetto
A iracing i lfs to co?
G29 dziaa na kompie
Ostatnio zmieniony ndz 24 paź 2021, 16:19:43 przez Rumpel, łącznie zmieniany 1 raz.
Iracing nie testowałem. A LFS jest bardzo fajny, ale to już antyk, niestety nierozwijany, zaś wybór aut i tras jest bardzo słaby. Jedyne co tam jest fajne na chwilę obecną to edytor pozwalający tworzyć własne próby KJS-opodobne na dostępnych torach. No i fizykę ma bardzo przyjemną.
I racing ma sporo wad, miedzy innymi stale platnosci miesieczne i wyscigi w okreslonych godzinach.
No i auta i tory trzeba nabywac drogą kupna i bardzo ale to bardzo sie pilnować podczas ścigania, bo zbierasz jakiś tam rating i jak za dużo pizgasz w innych to sie nie pościgasz
LFS najlepiej do tej pory wspominam. I uciagnie go nawet kalkulator