Jesteś tu nowy? Przywitaj sie ! :]
- Laskosz
- Natchniony
No siema Andziorek, nie zrażaj się bandą debili na bryboxie, tu jest całkiem normalnie.
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
viewtopic.php?t=12878
- Drix
- Natchniony
Czymś tam się jeździ.. http://civic5g.pl/viewtopic.php?p=11131192
Witam
Drutuję D16A9 na bieda rajdówkę. W planach są starty w lokalnych kjsach. Postaram się założyć temat w naszych autach - liczę że mnie to bardziej zmotywuje.... tzn motywacja jest... ale czasu i budżetu jest mniej ehhh.
Drutuję D16A9 na bieda rajdówkę. W planach są starty w lokalnych kjsach. Postaram się założyć temat w naszych autach - liczę że mnie to bardziej zmotywuje.... tzn motywacja jest... ale czasu i budżetu jest mniej ehhh.
- Logan
- Administracja
- Kontakt:
Siema, nic Cię tak nie zmotywuje jak zdrowy hejt z naszej strony
W pracy zawodowej muszę wykazywać się profesjonalizmem... drutowanie auta to taka odskocznia, nie sądziłem ileż w tym radochy.
No siema 🖐
Siema, witam kolejnego rajdowca
http://autobezsens.blogspot.com/ - mój blog o motoryzacji dziwnej, choć nie tylko. Zapraszam!
Hejka Yossarian.
W tę sobotę jeszcze jako obserwator ale od nowego sezonu jako zawodnik (takie plany)...czytałem twój blog i chyba szutry to se jednak odpuszczę (tym bardziej że klatki brak)
W tę sobotę jeszcze jako obserwator ale od nowego sezonu jako zawodnik (takie plany)...czytałem twój blog i chyba szutry to se jednak odpuszczę (tym bardziej że klatki brak)
No z szutrami to zależy od organizatora - na Podlasiu po tej nawierzchni są tylko SKJSy, czyli niemożliwy jest start autem bez klatki. Ogólnie ta nawierzchnia sprawia, że nadwozie dostaje łomot - cały czas obijane kamieniami plus jazda po wyrypie. Swojego EG raczej nie zamierzam wykorzystywać do rajdów szutrowych. no chyba, że mnie wnerwi jeszcze bardziej niż dotychczas
Tak czy siak, fajnie, że ktoś bloga czyta i do czegoś to się przydaje
Tak czy siak, fajnie, że ktoś bloga czyta i do czegoś to się przydaje
Ostatnio zmieniony pn 07 gru 2020, 21:55:21 przez Yossarian, łącznie zmieniany 1 raz.
http://autobezsens.blogspot.com/ - mój blog o motoryzacji dziwnej, choć nie tylko. Zapraszam!
- K23
- Natchniony
- Kontakt:
Siema! Albo stwierdzisz, że jest tu banda debili, którzy bezpodstawnie się z Ciebie śmieją, piszą bzdety i mają mentalnie 13 lat...
...albo zrozumiesz co to srogi "hejt", forumowa beka i zostaniesz z nami na kolejne 10 lat.
Przydał się...uświadomiłem sobie że nawet taki amatorski motorsport to... nie zawsze tak miło i przyjemnie....adrenalina jest ale i nerwy też spore (o utopionej kasie już nie wspominam
Jakbym miał wypucowane autko, taką lalunię to po wysłuchiwaniu podśmiechujek pewnie bym się ostro wnerwiał....całe szczęście że mam zdrutowaną hondę
- K23
- Natchniony
- Kontakt:
No to zakładaj temat a nie tu dyskusje uprawiasz. Jeśli chcesz odpisać że nonieno jeszcze nie bo dopiero cośtam... To wejdź w pozostałe auta, zobacz jakie tematy tu były/są i przekonasz się, że zasady nie istnieją.Jakub W. pisze: ↑pn 07 gru 2020, 22:21:15Przydał się...uświadomiłem sobie że nawet taki amatorski motorsport to... nie zawsze tak miło i przyjemnie....adrenalina jest ale i nerwy też spore (o utopionej kasie już nie wspominam
Jakbym miał wypucowane autko, taką lalunię to po wysłuchiwaniu podśmiechujek pewnie bym się ostro wnerwiał....całe szczęście że mam zdrutowaną hondę
Dobrze dobrze....to takie obszerne przywitanie było
- gruszecky
- Natchniony
- Kontakt:
ja na przykład mam wypucowane autko lalunię i po wysłuchiwaniu podśmiechujek tylko przestałem nią jeździć i dałem jej zgnić, ale wnerwić to nie ma co a czym się zajmujesz profesjonalnie?
- gruszecky
- Natchniony
- Kontakt:
no i o Kuba? pierdu pierdu i nic nawet nie powiedziałeś na bryboxie , dziwnie.
Pewnie coś chciałeś sprzedać?
Pewnie coś chciałeś sprzedać?
...to do mnie? Ja chciałem coś sprzedać? Paaaaniiiiiieeee na razie to tylko kupuje ehhh
Załapałem się na kwarantannę i siedzę na dupie w domu.
Załapałem się na kwarantannę i siedzę na dupie w domu.
Tak, przyszedłem na forum po wiedzę a nie po to aby coś sprzedać (lub zarabiać )... a jak będę mógł odwdzięczyć się swoją wiedzą to zrobię).
Chyba jednak nie kumam tego flow...
Chyba jednak nie kumam tego flow...
Ostatnio zmieniony śr 16 gru 2020, 16:01:38 przez Jakub W., łącznie zmieniany 1 raz.
no jest tu nieco specyficznie, ale co poradzisz jak nic nie poradzisz