Koszty usług blacharskich
Koszty usług blacharskich
Wczoraj w garażu opukałem błotniki śrubokrętem i okazało się że jest gorzej niż myślałem.
No wiosnę nie będzie alusków tylko blacharka. I mam pytanie ile taki przeciętny blacharz bierze za wstawienie reperaturki bez szpachlowania i malowania tylko nowy kawałek wstawia resztą zajmę się sam.
No wiosnę nie będzie alusków tylko blacharka. I mam pytanie ile taki przeciętny blacharz bierze za wstawienie reperaturki bez szpachlowania i malowania tylko nowy kawałek wstawia resztą zajmę się sam.
Raczej nikt Ci się nie podejmie robienia połowy roboty. Koszt całości 500-700zł za stronę już ze wszystkim na "glanc".
Czemu się nie podejmie? Okres zimowy to więcej roboty ślisko, kolizje i sól robi swoje dla tego każdy warsztat ma pełno klientów bynajmniej u mnie także nawet jak się ktoś za to weźmie to policzy Ci tak, że lepiej będzie się opłacało zrobić całość
Czemu się nie podejmie? Okres zimowy to więcej roboty ślisko, kolizje i sól robi swoje dla tego każdy warsztat ma pełno klientów bynajmniej u mnie także nawet jak się ktoś za to weźmie to policzy Ci tak, że lepiej będzie się opłacało zrobić całość
jestem Danio - jakieś pytania?!
-
- Obeznany
-
- Obeznany
No 3,500 zł masakra jakas, masz racje moze pomylka .BartekGib pisze:Cyga 3500 zł ?! Nie pomyliłeś się w kwocie ?
No ale teraz juz wiem czemu znajomy u ktorego robie czasem przy aucie przyjezdza BMW E46 :laugh: .
Tylko ze on po dobrych znajomosciach mowil mi moze zalatwic reperturki na zicher max 600 -900 zl z materialem...
Te 3,500 ... dziwne
Ale patrzac pod innym kontem, kazdy chce jak najwicej zbic ...
Widzialem auta pomalowane i zrobione za 5 tys zl i mialo byc malina.
Po 5 miesiacach juz wychodzi ruda.
Za 3,5 tys nie nalezy sie spodziewac tez nic dobrego jesli robi Ci to obca osoba.
W 3miescie normalna cena za malowanie elementu to 300-500 zl
Uczciwi blacharze i lakiernicy juz dwno uciekli za granice. Reszta kombinuje i dlatego jeszcze istnieja.
Koszta naprawy zgodnie z wytycznymi producenta sa bardzo kosztowne i tylko nowe drogie auta jest sens naprawiac w ten sposob.
Po 5 miesiacach juz wychodzi ruda.
Za 3,5 tys nie nalezy sie spodziewac tez nic dobrego jesli robi Ci to obca osoba.
W 3miescie normalna cena za malowanie elementu to 300-500 zl
Uczciwi blacharze i lakiernicy juz dwno uciekli za granice. Reszta kombinuje i dlatego jeszcze istnieja.
Koszta naprawy zgodnie z wytycznymi producenta sa bardzo kosztowne i tylko nowe drogie auta jest sens naprawiac w ten sposob.
- Kaliś
- Podwójny As
- Kontakt:
Odświeżę. 1200zł + 176zł (kupno reperaturek od HB do Coupe) - dobra cena? W cenie wspawanie, szpachlowanie i malowanie.
Jakie progi zamówić jak będzie potrzeba? widzę lekkie dziurki pod nakładką na progi.
Jakie progi zamówić jak będzie potrzeba? widzę lekkie dziurki pod nakładką na progi.
Jest Coupeta jest okejka. :p
viewtopic.php?t=25146
viewtopic.php?t=25146
U nas jest tak;
Progi; 200zł ze wspawaniem, malowaniem w kolor i konserwacją. Nadkola tył; 400zł w cenie reparaturka, wspawanie i polakierowanie.
Ceny pewnie są wszędzie inne, ale tyle płacił mój dziadek za zrobienie corolli
Progi; 200zł ze wspawaniem, malowaniem w kolor i konserwacją. Nadkola tył; 400zł w cenie reparaturka, wspawanie i polakierowanie.
Ceny pewnie są wszędzie inne, ale tyle płacił mój dziadek za zrobienie corolli
Suzuki Swift
viewtopic.php?f=26&t=27583
viewtopic.php?f=26&t=27583
- Kaliś
- Podwójny As
- Kontakt:
Takie pytanie progi do V Coupe od Sedana czy od HB?
Jest Coupeta jest okejka. :p
viewtopic.php?t=25146
viewtopic.php?t=25146