półka tylna EG3
półka tylna EG3
Witam!
Mam rozwaloną półke tylną na dwie części. Macie jakiś sposób aby te dwie części połączyć?
Myślałem żeby od spodu dać gumę albo nowy materiał nakleić na górę. Albo jedno i drugie.
Macie jakieś patenty na to?
Mam rozwaloną półke tylną na dwie części. Macie jakiś sposób aby te dwie części połączyć?
Myślałem żeby od spodu dać gumę albo nowy materiał nakleić na górę. Albo jedno i drugie.
Macie jakieś patenty na to?
U mnie półka jest przykręcona na 3 małe zawiasy, można też zastosować kolorowe trytytki
Suzuki Swift
viewtopic.php?f=26&t=27583
viewtopic.php?f=26&t=27583
Nie ważne ile kosztuje bo może być tak, że jak kupie i podniose ją 4-5razy i sie rozpier*oli. Przecież nikt mi nie da gwarancji na 457 podniesień i opuszczeń.
Pytałem czy macie jakieś patenty sprawdzone. Z tymi zawiasami to troche słabo bo chyba jedynie na klej od spodu bo jak dla mnie wkręty czy śruby odpadają. Ma być widać materiał od góry. Na szczęście nie mam dziur pod Kar aŁdio;)
Pytałem czy macie jakieś patenty sprawdzone. Z tymi zawiasami to troche słabo bo chyba jedynie na klej od spodu bo jak dla mnie wkręty czy śruby odpadają. Ma być widać materiał od góry. Na szczęście nie mam dziur pod Kar aŁdio;)