Pytanie o fajne elementy
Pytanie o fajne elementy
Witam. Jakie można by dać fajne elementy do Hondy Civic V hatchback żeby fajnie wyglądała z zewnątrz oraz wewnątrz I jeśli mógłbym prosić to żeby było niskim kosztem. Chodzi mi głównie o felgi, zderzaki, fotele lub pokrowce itp
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
- Laskosz
- Natchniony
pokrowce
Pooglądaj jakie tu są auta opisane i zdecyduj
Pooglądaj jakie tu są auta opisane i zdecyduj
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
viewtopic.php?t=12878
Albo dobrze, albo tanio Jeśli chcesz mieć fajne auto to nie oszczędzaj na częściachJokeroo pisze: Ogólnie jest tam troszkę roboty i staram się ją zrobić na start tak zwanym niskim kosztem
Suzuki Swift
viewtopic.php?f=26&t=27583
viewtopic.php?f=26&t=27583
- Grzybohun
- Natchniony
auto tanie to dużo do zrobienia, prosty rachunek.
fajne rzeczy? proszę bardzo, lotka spoon/BYS/mugen, dokładka przedniego zderzaka np spoon albo BYS, fajna felga 16 z oponami 195 45 16, dokładka tylnego zderzaka taka jak u pawłatkn, owiewki climair, fajnie wylgądają też heble 282 na dwutłoczku z Acco Type R oraz Bseria pod maską. Fajnie wyglądają fotele z prelude 4, kierownica momo D32, czarna podsufitka, czerwony dywan, oczyszczone z rdzy i zadbane nadwozie, zabezpieczone podwozie, czyste zaciski hamulcowe....
mogę tak jeszcze bardzo długo, zacznij od tego żeby auto jechało. Potem ogarniaj fajny wygląd jeśli chcesz ładować kasę w tego civika
fajne rzeczy? proszę bardzo, lotka spoon/BYS/mugen, dokładka przedniego zderzaka np spoon albo BYS, fajna felga 16 z oponami 195 45 16, dokładka tylnego zderzaka taka jak u pawłatkn, owiewki climair, fajnie wylgądają też heble 282 na dwutłoczku z Acco Type R oraz Bseria pod maską. Fajnie wyglądają fotele z prelude 4, kierownica momo D32, czarna podsufitka, czerwony dywan, oczyszczone z rdzy i zadbane nadwozie, zabezpieczone podwozie, czyste zaciski hamulcowe....
mogę tak jeszcze bardzo długo, zacznij od tego żeby auto jechało. Potem ogarniaj fajny wygląd jeśli chcesz ładować kasę w tego civika