Maska od qp nie pasi do hb :( Co jest grane?
Maska od qp nie pasi do hb :( Co jest grane?
Siemano. Dziś przyjechała mi maska od qp i nie pasuje do hb a przecież te czesci są zamienne więc o co chodzi? Napewno jest z qp w 100% to moje pytanie kolejne jest takie że mozliwe żeby w qp był założony cały przód z sedana? maska wymiarowo jest identyczna.
Nie no co ty nic źle nie robie;p Mechanik t raczej nie bardzo żeby coś robił jak praktykant;p Zamek przestawiałem robiłem wszystko co sie da i nic to nie dało Była wysyłana do mnie kurierem ale żeby aż tak sie miała odkształcić to raczej wątpie No i najbardziej też mi chodzi o to czy na 100% są zamienne bo wszędzie piszą że tak;p
- Laskosz
- Natchniony
może masz po prostu pas krzywy. Maski w hb i qp są identyczne
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
viewtopic.php?t=12878
- Laskosz
- Natchniony
A kto wie co z tą maską się wcześniej działo. Może jest od sedana, może jest składana z trzech innych, jak chcesz drążyć to spróbuj tą maske kumplowi założyć i zobacz czy u niego pasuje.
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
viewtopic.php?t=12878
- bartholomew982
- Berbeć
a ja mam ciekawostkę
mi maska z HB nie pasuje do HB
to znaczy zdjąłem osobiście maskę z HB i zakładałem na swoje jajko i wystaje kawałek po za zamek
okazało się że moja maska jest lekko podgięta z przodu, któryś z poprzednich właścicieli miał stłuczkę i nie wyciągną pasa właściwie tylko podgiął maskę
jeżeli pas pasowałeś do starej maski to możesz mieć tak samo jak ja
to znaczy że była skopana wcześniej i dopasowałeś pas do skopanej maski
wszystkie części z przodu są zamienne między HB a qp
mi maska z HB nie pasuje do HB
to znaczy zdjąłem osobiście maskę z HB i zakładałem na swoje jajko i wystaje kawałek po za zamek
okazało się że moja maska jest lekko podgięta z przodu, któryś z poprzednich właścicieli miał stłuczkę i nie wyciągną pasa właściwie tylko podgiął maskę
jeżeli pas pasowałeś do starej maski to możesz mieć tak samo jak ja
to znaczy że była skopana wcześniej i dopasowałeś pas do skopanej maski
wszystkie części z przodu są zamienne między HB a qp