Witam, mam pewien problem a dokladniej ujmując, rozpruł mi sie tłumik koncowy tak wiec szukam jakiegos sportowego za nie wielki pieniadze i moje pytanie to jaki jest dobry i nie drze ryja bo szkoda mi dowód do auta tracic. Proszę o szybka odpowiedz myślę że do 150zł bylbym zadowolony gdyz seryjny nowy za 100 bede miec:) pozdrawiam!
P.S.
Jesli ktos sprzedaje uzywany w dobrym stanie dam sie skusic, priv poprosze:)
tłumik końcowy
tłumik końcowy
Ostatnio zmieniony sob 01 lis 2014, 10:13:24 przez Nickooo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Drix
- Natchniony
Ja Ci mojego Remusa 2x104mm opylic :-D
A tak po za tym, zamowilem z firmy montii tlumik komorowy z koncowka 2x90. Dam.Ci znac jak przyjdzie i go zamontuje.
330 zl no i ponoc ma byc cichy z fajnym basem
Mowie to dlatego, bo jesli do serii bedziesz chcial wpakowac koncowke to musisz wzmocnic rure, zeby przez koncowke nie odpadla, bynajmniej tak mi facet mowil, ktory sie tlumikami zajmuje.
A tak po za tym, zamowilem z firmy montii tlumik komorowy z koncowka 2x90. Dam.Ci znac jak przyjdzie i go zamontuje.
330 zl no i ponoc ma byc cichy z fajnym basem
Mowie to dlatego, bo jesli do serii bedziesz chcial wpakowac koncowke to musisz wzmocnic rure, zeby przez koncowke nie odpadla, bynajmniej tak mi facet mowil, ktory sie tlumikami zajmuje.
Czymś tam się jeździ.. http://civic5g.pl/viewtopic.php?p=11131192