Czarny środek.
Czarny środek.
Mam pytanie. Jaki kolor tapicerki/deski ma ej1, ej2? Czy jest to jak w jajku, że przeważnie szary a w wersji kanadyjskiej, noblesse, eg6 czarny? Wiem, że w wersji no amerykańskiej występował beżowy.
- Laskosz
- Natchniony
Chyba nie było w qp szarych środków. Przynajmniej ja nie widziałem tego brzydkiego jajkowego szarego a już troche tych kup sie widziało
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
viewtopic.php?t=12878
Też tak myślałem, ale wolałem się upewnić. To teraz drugie pytanie chyba, że odeślecie mnie do odpowiedniego tematu. Jakie są części wymienne pomierzy jajkiem a Coupe?
Wiem, że na pewno:
- błotniki,
- maska
- drzwi
Coś jeszcze? Elementy wnętrza? Zawieszenia?
Szczerze powiem, że mam jajko w wersji kanadyjskiej, które zajeździłem i idzie na złom. A jestem na kupnie Coupe. Wersja kanadyjska posiadała m.in: czarne wnętrze (deska, boczki, dywan) szklany dach, hamulce tarczowe na tył.
Dlatego chciałbym pełną specyfikację części wymiennych pomiędzy EG a EJ żeby sobie zostawić na ewentualną podmiankę.
Wiem, że na pewno:
- błotniki,
- maska
- drzwi
Coś jeszcze? Elementy wnętrza? Zawieszenia?
Szczerze powiem, że mam jajko w wersji kanadyjskiej, które zajeździłem i idzie na złom. A jestem na kupnie Coupe. Wersja kanadyjska posiadała m.in: czarne wnętrze (deska, boczki, dywan) szklany dach, hamulce tarczowe na tył.
Dlatego chciałbym pełną specyfikację części wymiennych pomiędzy EG a EJ żeby sobie zostawić na ewentualną podmiankę.
- Electrolit
- Podwójny As
Re: Czarny środek.
w europie i japoni to tylko czarne wnętrze, w usa bezowe (tylko 1993), szare i czarne