Mały problem.
Mały problem.
Witam, zwracam się do Was z zapytaniem bo ja już nie mam zielonego pojęcia co jest grane:/ ...
Mianowicie od czasu do czasu podczas normalnej jazdy po mieście pojawiają się dziwne stuki w prawym kole, podczas jazdy na wprost jest cicho, podczas skręcania w lewo również , natomiast stuki zaczynają pojawiać się przy hamowaniu przyspieszaniu i skręcaniu w stronę prawą. Jest tak jakiś czas, wszystko ucicha, pare dni i znów jest to samo Macie jakieś pomysły?
Za wszelkie próby pomocy wielkie dzięki.
Mianowicie od czasu do czasu podczas normalnej jazdy po mieście pojawiają się dziwne stuki w prawym kole, podczas jazdy na wprost jest cicho, podczas skręcania w lewo również , natomiast stuki zaczynają pojawiać się przy hamowaniu przyspieszaniu i skręcaniu w stronę prawą. Jest tak jakiś czas, wszystko ucicha, pare dni i znów jest to samo Macie jakieś pomysły?
Za wszelkie próby pomocy wielkie dzięki.
też sprawdziłbym zawias, tuleje, sworznie etc
ceelx's ferio -- lookaj gringo
FEEDBACK
#4CivicEG.com Ferio Squad , #26 EG FERIO SQUAD , #2 PL Ferio Squad
FEEDBACK
#4CivicEG.com Ferio Squad , #26 EG FERIO SQUAD , #2 PL Ferio Squad
-
- Berbeć
- gruszecky
- Natchniony
- Kontakt:
hehe na przekładni nie poczujesz luzu ani w sworzniu ani w przegubie.. Bo czemu?Odczuć można na kierownicy luz w układzie kierowniczym a przeguby to element przeniesienia napędu, a sworzeń wahacza to element zawieszenia.
Na moje przegub, sworzeń często łatwo złapać np. przy hamowaniu, -po zatrzymaniu słychać pojedyńcze puknięcie. Przy skręcaniu będzie to przegub-niestety trudną sprawą zlokalizowanie czy wew czy zew, bo jednak okazuje się że wbrew powszechnym opiniom-brzmią niemal identycznie
Na moje przegub, sworzeń często łatwo złapać np. przy hamowaniu, -po zatrzymaniu słychać pojedyńcze puknięcie. Przy skręcaniu będzie to przegub-niestety trudną sprawą zlokalizowanie czy wew czy zew, bo jednak okazuje się że wbrew powszechnym opiniom-brzmią niemal identycznie