Pozwolę sobie wrzucić to co napisałem na ckplu odnoście tego człowieka i towaru jaki mi sprzedał
na owym forum. Widzę, że na c5g jest również, tak więc ludzie uczcie się na moim błedzie i nie dajcie się zrobić w balona "zaufanym", z dużym stażem userom.
Napisał, że wahacze mają gumy i sworznie ok, po czym przysłał je w takim stanie:
"być gdzieś lekko obdarte bo wiadomo jak to jest przy montażu ale sworzen i gumy sa nowki"
" na forum rowniez jestem 2 razy dluzej od ciebie i jakos nie widzi mi sie oszukiwanie "kolegów" na 300zł"
oto rozmowa do momentu, aż dostałem informację, że odda mi 25zł (ja zaproponowałem 75zł) bo drugie tyle kosztowała go przesyłka, którą wziął na swój koszt. Jeśli ktoś będzie zainteresowany dalszą częścią rozmowy i ofertą 25zł wzamian za to, że moje auto stoi kolejny dzień na kanale za który płacę, oraz sworznie które trzeba kupić wrzucę z miłą chęcią. Tym sposobem używane chińczyki kosztują mnie 550zł. NIE POLECAM TEGO CZŁOWIEKA !
http://zapodaj.net/f2237cd8fb004.jpg.html
kuba_guzik110 - nie polecam
-
- Nałogowiec
Ja kupowałem kiedyś od niego swap hebli 282, wpłaciłem kase i czekalem na heble z miesiąc. Dlugo szły ale na szczescie doszły.
Moja biała perełka
viewtopic.php?t=22221
viewtopic.php?t=22221