Podśwetlane "klamki" od wewnątrz
HakerPL1 pisze:no powiem ci szczerze że w żadnym innym aucie prócz volvo tego dziwnego wynalazku nie widziałem.Grzybohun94 pisze:A skoro to jest taka wieś to zastanawia mnie czemu robią takie rzeczy fabrycznie w autach klasy wyższej, jak wspomniane volvo
ogólnie zasada jest taka ze im mniej rzeczy świeci w nocy w aucie tym mniej rzeczy człowieka rozprasza, a im mniej rzeczy rozprasza tym jest bezpieczniej.Boniek87 pisze:podniesienie funkcjonalności pewnych rzeczy
w naprawdę niewielu autach montują takie rzeczy, o ile jeszcze w jakichkolwiek montują i to nie z powodu cięcia kosztów tylko dlatego że się takie bajery ludziom nie podobają, może to było fajne w latach 90, ale nie teraz...
po prostu ani to:
Obrazek
ani to:
Obrazek
w aucie dobrze nie wygląda, i kojarzy się z "festynem"
ale jak dla mnie możecie sobie obwiązać w koło auto lampkami choinkowymi, ważne że ja takim czymś jeździć nie będę musiał
Ja napisałem że tylko podświetlenie DELIKATNE na BIAŁO klamki , nie wspominałem nic o podświetlenie całego wnętrza , podłogi itp .Aczkolwiek jak jest to podświetlenie delikatne i z gustem to mi sie to podoba takie jak np na zdj BMW wstawił Grzybohun94 , nie każdemu musi się to podobać Przydałby się jakiś Tutorial jakby komuś sie chciało go zrobić