Uwaga na CroXa

Robiłeś z kimś interesy ? Jesteś zadowolony z przebiegu transakcji ? A może miałes do czynienia z naciagaczem ? Podziel sie opinią.
FrUiT
Żółtodziób

Uwaga na CroXa

Post autor: FrUiT »

Panowie uważajcie na CroXa z Pabianic od miesiąca czekam na kasę za SWAP od Legenda
Najpierw tłumaczenie że to u jego kolegi jest potem że kurierka nawaliła.... totalna ściema.. po 2 tyg się wkurzyłem to chciałem zwrot kasy i tu się zaczęły prawdziwe problemy.. najpierw tłumaczenie że kasę zaraz wyśle mija tydzień kolejne tłumaczenie że jest na wyjeździe... kolejny tydzień czekania że niby wyszły i będą po weekendzie i nadal nic gdy jeszcze był z nim kontakt to miał mi wysłać potwierdzenie jakieś 2 tyg temu od tej pory nie odp na sms i nie odbiera telefonu.. sprawa trafiła na Policję mam nadzieje że w końcu zrozumie że nie ładnie lecieć w Hu*a

Pozdrawiam
Ślimak
Pełnoprawny User

Post autor: Ślimak »

Forumowy oszust dalej sprzedaje na tym forum
http://civic5g.pl/viewtopic.php?t=21859
Assur92
Podwójny As

Post autor: Assur92 »

Ja szczerze mówiąc nie narzekam na CroXa. parę razy z nim handlowałem i nie miałem problemów. Co prawda osobiście odbierałem towar bo mam blisko do Pabianic, ale nie miałem problemów z kontaktem ani nic.
Skiper
Forumowy As

Post autor: Skiper »

Nie miałeś problemów bo kupowałeś
Ja sprzedałem mu lampy Denji i tak jak założyciel tematu czekałem na kase, każdego dnia innego tłumaczenie a kasy dalej nie dostałem
ODPOWIEDZ