kamil69512345
kamil69512345
Zamówiłem ponad tydzien temu owiewku u tego goscia, przelalem kase na konto i od tej pory nie mam zadnej wiadomosci o przesylce. Nie odpowiada na pw i na email. Na forum sie loguje , widac to patrzac na jego profil. Prosze o pomoc administracje forum.
Witam również się dołączam do prośby zamówiłem lampy clear black i dalej nie ma odzewu
viewtopic.php?t=14426 szalone d13b7
Re: kamil69512345
SongoEG pisze:Zamówiłem ponad tydzien temu owiewku u tego goscia, przelalem kase na konto i od tej pory nie mam zadnej wiadomosci o przesylce. Nie odpowiada na pw i na email. Na forum sie loguje , widac to patrzac na jego profil. Prosze o pomoc administracje forum.
Ja też kupiłem tydz temu w sobotę od niego owiewki za które od razu zapłaciłem.
Tyle że mi odp że wyśle we wtorek ale od tamtej pory kontakt się urwał a owiewek do dzisiaj nie ma
Pewnie ich nie zobaczymy bo wątpię że koleś miał ich dwa komplety.
OTO MOJE EG
viewtopic.php?t=11464
viewtopic.php?t=11464
W obecnym momencie nasza pomoc: http://www.policja.pl/ znaleźć najbliższą jednostkę i zgłosić oszustwo, dane z przelewu macie przecież.
Ze swojej strony dodam że user dostanie bana
Ze swojej strony dodam że user dostanie bana
Również zamówiłem owiewki, miał wysłać we wtorek bodajże i kontakt się urwał...
Jaką ulicę wam podał? ul. Piastowska? Ma ktoś może numer telefonu do gościa?
Jaką ulicę wam podał? ul. Piastowska? Ma ktoś może numer telefonu do gościa?
Ostatnio zmieniony wt 29 paź 2013, 14:45:15 przez Assur92, łącznie zmieniany 1 raz.
Kamil K.**Assur92 pisze:Również zamówiłem owiewki, miał wysłać we wtorek bodajże i kontakt się urwał...
Jaką ulicę wam podał? ul. Piastowska?
Piastowska****
****** Konin
Mam w Policji wysoko postawioną znajomą.
Zorientuję się czy w ogóle warto coś z tym robić czy może to zbyt niska szkodliwość społeczna jak to u nas w pl bywa
Edit: W.
Ostatnio zmieniony wt 29 paź 2013, 15:24:16 przez siatek81, łącznie zmieniany 1 raz.
OTO MOJE EG
viewtopic.php?t=11464
viewtopic.php?t=11464
też kupiłem u gościa lampy clear black..
oczywiście zapłaciłem 200 zł i wiadomości zero..
wiec suma oszustwa rośnie..
kolego siatek81 daj znać co się dowiedziałeś bo jutro chciałem zgłosić sprawę na policję
oczywiście zapłaciłem 200 zł i wiadomości zero..
wiec suma oszustwa rośnie..
kolego siatek81 daj znać co się dowiedziałeś bo jutro chciałem zgłosić sprawę na policję
forum/viewtopic.php?t=1745
zobacz moje EH3...
zobacz moje EH3...
dokładnie.. też tak myślę że to jedna osoba zakłada te dziwne konta.. imie i jakieś numery.. poza tym widzę ze jakaś plaga z oszustami jest..
i co Mattt jak sie sprawa ma z tymi oszustwami odzyskałeś kasę ?
i co Mattt jak sie sprawa ma z tymi oszustwami odzyskałeś kasę ?
zobacz moje EH3...
zobacz moje EH3...
Rozmawiałem przed chwilą ze znajomą i mówiła żeby to normalnie zgłosić na Policję.
Mówiła żeby od razu przynieść wydrukowaną całą korespondencje z kolesiem i wydruk przelewu
Mówiła żeby od razu przynieść wydrukowaną całą korespondencje z kolesiem i wydruk przelewu
OTO MOJE EG
viewtopic.php?t=11464
viewtopic.php?t=11464
ja jestem za granicą więc jak to zgłosić ? bo 200zł nie leży na ulicy
viewtopic.php?t=14426 szalone d13b7
ja zgłosiłem sprawę na policję w czwartek tak że zobaczymy jak się sprawa bedzie toczyła..
myślę ze dobrze by było jak każdy z oszukanych osób zgłosił sprawę.
była by większa szansa na odnalezienie tego oszusta i odzyskanie pieniędzy.
myślę ze dobrze by było jak każdy z oszukanych osób zgłosił sprawę.
była by większa szansa na odnalezienie tego oszusta i odzyskanie pieniędzy.
zobacz moje EH3...
zobacz moje EH3...