odświerzanie lakieru vs lakierowanie
- Grzybohun
- Natchniony
Siemka, na przyszły sezon planuję przywrócić mojej Qpecie błysk jak psu jajca i w związku z tym zastanawiam się co będzie lepsze - problemy są standardowe czyli nadkola i progi, troszeczkę jest wgniotek (pewnie od gradu/kamyczków), jednak poza tym jest nieźle.
Lakier ma 18 lat i wiadomo że nie jest idealny, ale teraz się zastanawiam czy jechać po całości, wys*ać cały możliwie uzbierany hajs na nowiutki lakier, czy może da się ładnie powstawiać reperaturki, polakierować to co wymaga poprawek a resztę jedynie spolerować.
Czy ta druga opcja jest w porządku?? Oraz czy jest sens ładować na auto jedynie nową warstwę bezbarwnego lakieru na odpowiednio przygotowane podłoże?
Lakier ma 18 lat i wiadomo że nie jest idealny, ale teraz się zastanawiam czy jechać po całości, wys*ać cały możliwie uzbierany hajs na nowiutki lakier, czy może da się ładnie powstawiać reperaturki, polakierować to co wymaga poprawek a resztę jedynie spolerować.
Czy ta druga opcja jest w porządku?? Oraz czy jest sens ładować na auto jedynie nową warstwę bezbarwnego lakieru na odpowiednio przygotowane podłoże?
- gruszecky
- Natchniony
- Kontakt:
kto powie Grzybohunowi że to się pisze "odświeżanie" a nie "odświerzanie" ?
- K23
- Natchniony
- Kontakt:
Logan już odświeRZył , teraz świerze żyletki są z tego lakieru.
Zanim wszystko pójdzie na żyletki to kilka gratów jest u mnie
- gruszecky
- Natchniony
- Kontakt:
terz bym coś przyjął na przykład lusterka
Nie wiem, czy prawego nie miałem... gdzieś leży na lotnisku.
Mi to by sie przydali te gumki/gąbki z uszczelką co tam są, bo moje sie lekko rozpadły...
Jak całe auto
Jak całe auto