DamianPompka
- Electrolit
- Podwójny As
DamianPompka
Pytam, bo chciałem ubić interes na odległość z tym forumowiczem, aczkolwiek ma on mało punktów i nie wiem czy warto zaufać.
Raz już się trochę nadziałem ale koniec końców transakcja z Przemas81 została zakończona "pomyślnie".
Raz już się trochę nadziałem ale koniec końców transakcja z Przemas81 została zakończona "pomyślnie".
Żółw juz ci moge powiedizeć że ten frajer chyba cie oszukał, bo ja dzwoniłem do niego w czwartek i mówił że lotka spoon jest aktualna, ale nie chciał jej wysłać za pobranim tylko nalegał na wpłata na konto, albo połowa na konto, a połowa za pobraniem, to dałem sobie z nim spokój i z ciekawości teraz weszedłm na Feedback ale mimo wszystko życze powodzenia w tranzakcji...
Samochód bez gleby jest
jak kobieta bez piersi,
niby jezdzic można, ale czegoś brakuje...
jak kobieta bez piersi,
Panowie a przy podawaniu wam numeru konta, ten typ podał wam jakieś swoje dane?
bo numer telefonu nie na wiele sie zda, bo pewnie kupił zwykły starter za 5zł w kiosku,a karta jest teraz w śmietniku, a GG na pewno skasowane. o ile wogóle zostaliście oszukani, ale samo to, że telefon ma wyłączony to coś już o tym świadczy...
bo numer telefonu nie na wiele sie zda, bo pewnie kupił zwykły starter za 5zł w kiosku,a karta jest teraz w śmietniku, a GG na pewno skasowane. o ile wogóle zostaliście oszukani, ale samo to, że telefon ma wyłączony to coś już o tym świadczy...
Samochód bez gleby jest
jak kobieta bez piersi,
jak kobieta bez piersi,
no ja pozbieralem max danych, fajnie by bylo jak by ktos z administracji udzielil jego IP, jak w pon nie bd to jestem za tym zeby we wtorek isc na policje i powiedziec jak sprawa wyglada chyba ze ktos ma blisko do sopotu i moze sie przejechac osobiscie i zobaczyc czy w ogole koles tam istnieje
tel wylaczony, na gg cisza, na foru od srody nie bylo, mam tel, numer gg, dane do przelewu, w jakim banku ma konto
tel wylaczony, na gg cisza, na foru od srody nie bylo, mam tel, numer gg, dane do przelewu, w jakim banku ma konto
witam
ja mam nawet adres tyle ze nie wiadomo czy prawdziwy czekam do wtorku bo cos trzeba z tym zrobic