MaTuŚ oszust

Robiłeś z kimś interesy ? Jesteś zadowolony z przebiegu transakcji ? A może miałes do czynienia z naciagaczem ? Podziel sie opinią.
jajo91
Żółtodziób

Post autor: jajo91 »

jakiś numer telefonu do tego typa potrzebuje, albo adres dokładniejszy. pomoże mi ktoś?
damian7444
Żółtodziób

Post autor: damian7444 »

506-350-513 kawał h... zaraz jak wystawil mtsa do sprzedania dzwonilem i mial wyslac w pondz, ładnie pieknie do pondz od pondz juz schody nie odbieranie tele zmyłki itp... gosc liczyl ze mu przeleje 400zl i tyle...ale sie mylil po 2dniach odp na PW łaskawie ze sprzedal haha

czytajac wyzej posty to widze ze kilka osob mialo brac ten gwint.
ronii
Berbeć

Post autor: ronii »

jajo91 numer który podaje kolega damian7444 jest od dłuższego czasu nie aktywny ;((( Z ciekawości dzwonie do niego!!!! koleś lekką ręką przytulił 1500 zł + Problem wasz jest taki że moim zdaniem wybierał ludzi wybiórczo. Tzn takich którzy mieszkają stosunkowo daleko od siebie, co wam utrudni zgłoszenie ;(( Bo jak każdy zgłosi u siebie , to będzie kilka postępowań. Jeżeli nawet uda się to dopiąć jako jedno zgłoszenie to każdy z was musi stawić się na sprawie. Co nie gwarantuje pozytywnego zakończenia sprawy, bo nawet jak wygracie. To on przedstawi się jako osoba bez majątku itp, i będzie wam oddawał kasę przez 10c lat ;(((
Ostatnio zmieniony wt 03 wrz 2013, 20:54:07 przez ronii, łącznie zmieniany 1 raz.
jajo91
Żółtodziób

dzięki Panowie za pomoc zawsze to już jakiś "trop" chociaż by mieszkał na drugim końcu polski to auto mam i chętnie bym gnoja odwiedził żebym tylko adres miał :furious:
damian7444
Żółtodziób

Post autor: damian7444 »

mnie nie ojeb... na kase bo chcialem zeby wysłał za pobraniem zgodzil sie ale pozniej jak wyrzej pisalem zaczęły sie schody. tak czy inaczej UWAŻAĆ trzeba na typa.
jajo91
Żółtodziób

na e-mail nie odpisujesz więc gdybyś czasem tu zajrzał to wiedz gnoju że w tym tygodniu sprawa trafia na policje, co za tym idzie zaczynają się twoje kłopoty!! Wiedz jeszcze że jeśli policja nie pomoże to załatwimy to osobiście bo ci chuju nie popuszcze! ani żadnemu innemu! poza tym mam nadzieję że nie tylko ja udam sie na komisariat w tej sprawie i kazdy odzyska albo zakupiony towar albo kase. i do tego Was nakłaniam!! skończyłem pozdrawiam wszystkich kumatych!
Chuck91
Żółtodziób

Post autor: Chuck91 »

Witam Panowie ja też zostałem oszukany przez tego frajera i po rozmowie z kolega ktory juz nie raz zgasil takich leszczy bo mysleli ze im sie uda ha ha.
Powiem tak koledzy musimy isc na policje po 1 miejsce wydruk lub potwierdzenie wysylki kasy i korespondencje z nim następnie zakładamy sprawe na policji .ktory jest nr zgloszenia xxx i każdy wtedy idzie na komisariat i podłącza sie pod sprawę. I wtedy nie będzie żadnego innego wyjścia zeby go nie drapneli...ja ide zgłosić w czwartek bo mam akurat wolne w pracy. Kto jest zaaaa i dziala ze mna i robimy porządek ze śmieciem...
Chuck91
Żółtodziób

Post autor: Chuck91 »

I jeszcze bym byl wdzięczny jak by ktos podal jego adres zamieszkania itp bo mam 3miejscowosci obol siebie nie całe 140km rozni sie tylko potrzebna mi ul a wtedy juz ja tam sie przejade jak policja bedzie zwlekać i tak za granicę do pracy nie dlugo jade wiec na pożegnanie bym sie zabawil z gościem; )
Pecado
Natchniony
Kontakt:

Post autor: Pecado »

W sprawie Matusia kontaktowala sie ze mna juz Policja.
Awatar użytkownika
Cyga
Żółtodziób

Post autor: Cyga »

Podajcie jak możecie dane i nr konta to umieszczę na stronie oszustów czasem ludzie przed wpłatą sprawdzają w google i może nie jednego to uchroni.
jajo91
Żółtodziób

coś się u kogoś ruszyło w sprawie tego zjeba?
ODPOWIEDZ