MaTuŚ oszust

Robiłeś z kimś interesy ? Jesteś zadowolony z przebiegu transakcji ? A może miałes do czynienia z naciagaczem ? Podziel sie opinią.
D_E_R_G
Berbeć

MaTuŚ oszust

Post autor: D_E_R_G »

uwaga pirat, zamowilem lampy dostalem butelki z woda
ronii
Berbeć

oszust

Post autor: ronii »

Dobrze ze napisałeś , bo mi miał wysłać mts-a używkę :furious:
D_E_R_G
Berbeć

tez bylem w szoku, po raz pierwszy ktos mnie oszukal odkad jestem na forach pare dobrych lat :D
kunik91
Pełnoprawny User

Post autor: kunik91 »

niech moderator usunnie jego posty z działu sprzedam, bo ktoś sie natnie,
Pisałem do niego o poliuretany i chciał by opylić je zapewne bym dostał gruz
MaTuŚ
Berbeć

Post autor: MaTuŚ »

Nikogo nie chce oszukać. Zaszła poprostu pomyłka. Odezwij sie na pw to wyjaśnimy cała sprawe
DGO
Żółtodziób

Post autor: DGO »

ja równiez czekam na mts'a używkę i nie ma ;/
Ślimak
Pełnoprawny User

Post autor: Ślimak »

MaTuŚ pisze:Nikogo nie chce oszukać. Zaszła poprostu pomyłka. Odezwij sie na pw to wyjaśnimy cała sprawe
Jasne,bo oprócz częściami handlujesz też wodą i przez pomyłkę wysłałeś zamiast lampy wodę :bangin: .
ronii
Berbeć

d-e-r-g odezwał się koles na pw ?
MaTuŚ
Berbeć

Post autor: MaTuŚ »

No narazie pw zadnego nie dostałem. Nie handluje woda ;)to wogole nie powinno byc wysłane czekam na pw oddesle pieniadze i myśle że bedzie po sprawie
ByrSon
Żółtodziób

Post autor: ByrSon »

DGO pisze:ja równiez czekam na mts'a używkę i nie ma ;/
chyba czekamy na ten sam towar
ronii
Berbeć

wałek

Panowie pierwsze pytanie czy wpłacaliście kasę za ten gwint z góry ? Ja byłem jednym z pierwszych, dostałem fotkę gwintu. Niby używanego , a odboje na focie były jak nówki. I to wzbudziło podejrzenia , potem była rozmowa tel. Umówiliśmy się na wysyłkę na najbliższy piontek, i od tamtego czasu czytam że kilka osób czeka :furious: Ja raz na forum accorda zostałem oszukany, i od tamtej pory nie wpłacam. A jak kupuję to za pobraniem , jeżeli ktoś jest uczciwy to bez problemu się zgadza na taką formę.
Ostatnio zmieniony śr 28 sie 2013, 09:28:02 przez ronii, łącznie zmieniany 1 raz.
susky
Żółtodziób

Post autor: susky »

To naprawdę dziwne się robi, bo ja zamówiłem u niego lampy red-white i nic nie dochodzi a ponoć paczka już jest wysłana.
ByrSon
Żółtodziób

susky pisze:To naprawdę dziwne się robi, bo ja zamówiłem u niego lampy red-white i nic nie dochodzi a ponoć paczka już jest wysłana.
Może poproś o dowód wysłania :) jak dojdzie, daj znać bo sam chcę u niego kupić mts'a ;)
ronii
Berbeć

ByrSon rozmawiam na pw z nie jedna osoba która już wpłaciła kasę za ten gwint. I do dzisiaj nic nie dostali a koleś wyłączył tel !!!! A kasa od chłopaków poszła tydzień temu :furious:
susky
Żółtodziób

Dokładnie ronii. Kasa poszła tydzień temu nawet wcześniej i nic. Pisze ze paczka poszła.
D_E_R_G
Berbeć

oszust

panowie zeby nie bylo niedomowien, ja tez kupilem lampy red white, kolega matus wlasnie sie smieje z nas ze zarobil kilka tys :) proponuje zeby moderatzy zmienili zasady logowania i wystawiania ogloszenien na tym forum... tak jak crx forum dopiero po ilus postach itd :)
ByrSon
Żółtodziób

Tez gadam z jednym , który wysłał pieniądze za tego MTS 400 zł i 3 osoby to już jest ponad tysiąc więc nic dziwnego, że zarabia tysiące tyle , że z tym trzeba coś zrobic ja na szczeście dzięki temu tematowi nie umówiłem sie z nim na przelew itp bo bym był w plecy 400 zł . Samo to, ze gościu nie chce za pobraniem, to już jest coś nie halo . Ja do niego dzwoniłem 27.08 jeszcze miał wieczorem telefon włączony ale podejrzewam że zrobił co chciał i wyrzucił kartę ile to kupić starter.. :furious:
Mela
Pełnoprawny User

Post autor: Mela »

Panowie poczekajcie kilka dni jeszcze ,nie widzę innego wyjścia tylko zgłosić na Policje bo to nie są groszowe sprawy ... P.S wczoraj o 21;59 kolega MaTuŚ był na forum :)
susky
Żółtodziób

Ale jak chcemy zgłosić to na Policję to musimy sie zgrać i w jednym czasie pójść.
ByrSon
Żółtodziób

Mela pisze:Panowie poczekajcie kilka dni jeszcze ,nie widzę innego wyjścia tylko zgłosić na Policje bo to nie są groszowe sprawy ... P.S wczoraj o 21;59 kolega MaTuŚ był na forum :)
Dokładnie powyżej 200 zł to już policja musi się tym zająć . Nie można sobie dać "w kasze dmuchać" żaden to zarobek po prostu oszustwo . On codziennie jest na forum tylko już nie raczy odpisywać na zadne wiadomości tylko pewnie siedzi i sie smieje :bored:
ODPOWIEDZ