MaTuŚ oszust
MaTuŚ oszust
uwaga pirat, zamowilem lampy dostalem butelki z woda
oszust
Dobrze ze napisałeś , bo mi miał wysłać mts-a używkę
wałek
Panowie pierwsze pytanie czy wpłacaliście kasę za ten gwint z góry ? Ja byłem jednym z pierwszych, dostałem fotkę gwintu. Niby używanego , a odboje na focie były jak nówki. I to wzbudziło podejrzenia , potem była rozmowa tel. Umówiliśmy się na wysyłkę na najbliższy piontek, i od tamtego czasu czytam że kilka osób czeka Ja raz na forum accorda zostałem oszukany, i od tamtej pory nie wpłacam. A jak kupuję to za pobraniem , jeżeli ktoś jest uczciwy to bez problemu się zgadza na taką formę.
Ostatnio zmieniony śr 28 sie 2013, 09:28:02 przez ronii, łącznie zmieniany 1 raz.
oszust
panowie zeby nie bylo niedomowien, ja tez kupilem lampy red white, kolega matus wlasnie sie smieje z nas ze zarobil kilka tys proponuje zeby moderatzy zmienili zasady logowania i wystawiania ogloszenien na tym forum... tak jak crx forum dopiero po ilus postach itd
Tez gadam z jednym , który wysłał pieniądze za tego MTS 400 zł i 3 osoby to już jest ponad tysiąc więc nic dziwnego, że zarabia tysiące tyle , że z tym trzeba coś zrobic ja na szczeście dzięki temu tematowi nie umówiłem sie z nim na przelew itp bo bym był w plecy 400 zł . Samo to, ze gościu nie chce za pobraniem, to już jest coś nie halo . Ja do niego dzwoniłem 27.08 jeszcze miał wieczorem telefon włączony ale podejrzewam że zrobił co chciał i wyrzucił kartę ile to kupić starter..
Dokładnie powyżej 200 zł to już policja musi się tym zająć . Nie można sobie dać "w kasze dmuchać" żaden to zarobek po prostu oszustwo . On codziennie jest na forum tylko już nie raczy odpisywać na zadne wiadomości tylko pewnie siedzi i sie smiejeMela pisze:Panowie poczekajcie kilka dni jeszcze ,nie widzę innego wyjścia tylko zgłosić na Policje bo to nie są groszowe sprawy ... P.S wczoraj o 21;59 kolega MaTuŚ był na forum