Głośniki do 150 zł
-
- Żółtodziób
Głośniki do 150 zł
Witam. Posiadam Hanię 5gen hatchback. Chciałbym kupić sobie jakieś głośniczki do przednich drzwi. Słucham głównie rapu więc chciałbym żeby posiadały dobry bass. Myślałem też o kupieniu głośników do półki ale nie wiem czy to się opłaca. Oczywiście będę, także dokupował wzmacniacz więc możecie coś zaproponować. Z góry dziękuję za wasze propozycje.
-
- Żółtodziób
-
- Żółtodziób
Tylnia półka tak jak piszą koledzy nie ma sensu .Wzmacniacz , najpierw napisz do jakiej kwoty szukasz . Do wyciszania polecam maty stp , jeżeli ma być tanio to app ( około 50% ceny stp ) ale trzeba się liczyc , że efekt jest gorszy jak na stp.muszka1995 pisze:W takim razie nie bede montować na tylnej półce. Głośniki oczywiście bedą na dystansach. A jesli chodzi o wzmacniacz to jaki do tych głośników? I chciałbym sie jeszcze dowiedzieć czym i jak wyciszyć drzwi
-
- Żółtodziób
Według mnie lepszym rozwiązaniem będą wzmacniacze Alpine ze starej serii 35xx albo V12 lub ewentualnie Sony XM (nie X-pload), za 150zł spokojnie idzie wyżej wymienione wzmacniacze tylko trzeba szukać.Davidho pisze:wręcz musi być uzywany , bo z nowych w tej cenie nie ma nic godnego uwagi. W tej cenie szukaj najlepiej jakiegos blaupunkta lub magnata .
Ps. Aktualnie na alledrogo widzę jeden dosyć fajny wzmacniacz, który mieści się w twoim budżecie i na pewno zaspokoi twoje zapotrzebowania.
http://allegro.pl/tu-wzmacniacz-sony-xm ... 59868.html