szeroka stal
szeroka stal
Szanowni koledzy mam pytanko co do szerokiej stali , mam felgi 6,5 cala i chciałbym je poszerzyć. i tu pytanie - czy 7,5 przód i8 cali tył będzie wystawał po za obrys budy ? chodzi mi o takie poszerzenie przy którym nie trzeba montować regulowanych wahaczy. nie wiem jakie maja et moje stalówki ale są od accorda 99r 4x114,3 Ps ma ktoś namiar na magika z Wawy lub okolic co poszerza stal ? z góry dziękuję za odp
stal
Wiem kolego ja mam hebel z mb6 i dla tego mam te stalówki , alu sprzedałem z myślą poszerzenia stali Na oko tył jest wklęsły w stosunku do nadkola około 2,5 cm
-
- Berbeć
-
- Berbeć
- K23
- Natchniony
- Kontakt:
Jeśli masz obniżone zawieszenie to tym bardziej nie powinny opony Ci trzeć o brzeg nadkola, bo naturalnie robi się lekki negatyw. Tak z ciekawości pokaż jakąś fotę auta od tyłu jeśli taką masz.CzlowiekSiema pisze:Opony mam 195/50/15 z tym ze tylne sa szersze i tam widac jak wystają , przód jest na styk . No i mam małą glebe i dlatego zaciera . Nie mam zadnych dystansów
Ja obstawiam, że albo ET jest mimo wszystko inne, albo masz jakieś dystanse. Tył jest szerzej o ile pamiętam jeśli się założy większe hamulce z angielki vti, z rozstawem 4x114.3 ale to minimalnie, a nie tyle żeby robiły się takie rzeczy. Dziwne, pokaż fotę.
-
- Berbeć