Zmiana/dodanie moderatorów.
- K23
- Natchniony
- Kontakt:
Dla jednych będzie "hejt", dla drugich może sensowna krytyka:
Najwięcej krzyczał, a potem zdarza mu się znikać i jest ok. Wszystkich chciał ustawiać, a sam nie jest w stanie działać regularnie, pomijając nadgorliwość, którą też kilka osób zauważyło. Ja bym przemyślał drugi raz jego osobę na tym stanowisku.
Sorry taka prawda.
Najwięcej krzyczał, a potem zdarza mu się znikać i jest ok. Wszystkich chciał ustawiać, a sam nie jest w stanie działać regularnie, pomijając nadgorliwość, którą też kilka osób zauważyło. Ja bym przemyślał drugi raz jego osobę na tym stanowisku.
Sorry taka prawda.
- Laskosz
- Natchniony
młodemu pełne prawa i da sobie rade razem z Grzeskiem
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
viewtopic.php?t=12878
Jestem. Żyję. Bodajże z parę miesięcy mnie nie było. Przyznaję.
Zniknąłem bo trochę szumowiny się narobiło na forum. To fakt. Miałem nadzieję, że sytuacja się uspokoi, ale widzę, że chyba jednak nie. Jednak ja miecza i odznaki nie składam, jestem na forum i będę dalej Teraz już aktywny w działaniach moderatora. Pozdrawiam
P.S. Głównie zniknąłem z forum z racji na problemy w życiu osobistym. Każdy ma czasem jakieś problemy. Ja po prostu musiałem zniknąć na jakiś czas z forum głównie z problematyki życia osobistego.
WYBACZCIE NIEOBECNOŚĆ. Jestem. Dalej mam Hondę. Mam nadzieję, że wszystko teraz będzie dobrze Dziękuję niektórym za wyrozumiałość, niektórym .... hmmmm .... nie dziękuję.
P.S.2. Jeżeli ktoś dalej ma problem z moją osobą - zapraszam na PW. Moja skrzynka jeszcze nie jest pełna.
Zniknąłem bo trochę szumowiny się narobiło na forum. To fakt. Miałem nadzieję, że sytuacja się uspokoi, ale widzę, że chyba jednak nie. Jednak ja miecza i odznaki nie składam, jestem na forum i będę dalej Teraz już aktywny w działaniach moderatora. Pozdrawiam
P.S. Głównie zniknąłem z forum z racji na problemy w życiu osobistym. Każdy ma czasem jakieś problemy. Ja po prostu musiałem zniknąć na jakiś czas z forum głównie z problematyki życia osobistego.
WYBACZCIE NIEOBECNOŚĆ. Jestem. Dalej mam Hondę. Mam nadzieję, że wszystko teraz będzie dobrze Dziękuję niektórym za wyrozumiałość, niektórym .... hmmmm .... nie dziękuję.
P.S.2. Jeżeli ktoś dalej ma problem z moją osobą - zapraszam na PW. Moja skrzynka jeszcze nie jest pełna.
A&B pisze:If you don't play you'll never win.
- Walnuts.inc
- Nałogowiec
- K23
- Natchniony
- Kontakt:
Nigdy nie będę zielonym mederatUrem!!! Czarna strona brudnego hejtu!!! Mam murzyńskie bling bling polerowane aladżejdiemchrom felgi, to teraz ich w takata grin nie będę malował, żeby takata grin modem być, oooo nie!Grzesieek pisze:Kfapcio32 (od razu sobie wstawi to ostrzeżenie o które tak długo się stara ) na pewno, albo Laskacz! Tylko się chłopaki wstydzą...
EDIT: albo nie... Laskacz mnie od razu zbanuje... takie mam wrażenie. To zły człowiek jest.
A o ostrzeżenie jak zawsze grzecznie proszę.
PS: A laskosz zły nie jest, w słusznej sprawie działa! Widzisz, że się mody opierniczają, banować takich trzeba, nie patrzeć, nie pytać, banować!!!
- Laskosz
- Natchniony
Grzesieeeeeeeeeeeeeeeeeeek może jestem zły ale zbanowanie największej hejterskiej zarazy było by czymś szlachetnym a nie złym
Jak dla mnie może pozostać tak jak jest teraz. I tak Bartka nie było dość długo, a jakoś było bez syfu na forum. Chyba że to Grzesiek dniami i nocami przesuwa, przestawia i poprawia wszystko, łącznie z bryboxem( za co zresztą powinien on sam dostać ostrzeżenie)
Jak dla mnie może pozostać tak jak jest teraz. I tak Bartka nie było dość długo, a jakoś było bez syfu na forum. Chyba że to Grzesiek dniami i nocami przesuwa, przestawia i poprawia wszystko, łącznie z bryboxem( za co zresztą powinien on sam dostać ostrzeżenie)
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
viewtopic.php?t=12878
x3 tak
ceelx's ferio -- lookaj gringo
FEEDBACK
#4CivicEG.com Ferio Squad , #26 EG FERIO SQUAD , #2 PL Ferio Squad
FEEDBACK
#4CivicEG.com Ferio Squad , #26 EG FERIO SQUAD , #2 PL Ferio Squad