A to co to?

Problemy z prądem.
kluskaa93
Berbeć

A to co to?

Post autor: kluskaa93 »

Witam, jako iż po nocy mojej Hani w innym miejscu nieprzyjazne gryzonie wtargnęły do niej i było baaardzo głodne, że musiały coś ruszyć :| Po oględzinach wnętrza, zauważyłem takie o to coś odgryzione co niżej przedstawiam na zdjęciach. Było to wcześniej owinięte taśma wokół tych kabelków ze zdjęcia, oczywiście już jest przylutowane na swoje miejsce :) szukałem ale nie mogłem natrafić co to takiego, proszę o pomoc :) z góry dzięki.

zdjęcia robione czajnikiem więc sry za jakość ;/

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Laskosz
Natchniony

Post autor: Laskosz »

Da się otworzyć/rozebrać ? kiedyś widziałem coś podobnego i robiło za obudowę bezpiecznika i było na kablu do sprzętu grającego
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
kluskaa93
Berbeć

Post autor: kluskaa93 »

niezbyt, przypomina mi to miniaturek takiego statku kosmicznego, a tam gdzie wchodzi kabelek są jakby okrągłe silniki zalane gąbką? dosłownie, tył wygląda jak wtyczka od krokowego, tylko kabelek wchodzi w jedną z dziurek, a druga pusta :D jeżeli od muzyki to wiem czemu wzmacniacz nie działa, ale on od miesiąca nie gra, więc wątpię ze ten "statek" utrzymałby się podczas jazdy w tej wnęce (radio i głośniki normalnie działają). Na niego nie ma żadnego miejsca, był on przymocowany jak teraz to zrobiłem tyle że schludniej :bangin: i czarną taśmą :D
ODPOWIEDZ