Jesteś tu nowy? Przywitaj sie ! :]
-
- Berbeć
Witam wszystkich. Obecnie chwilowo jestem posiadaczem Colta Cj0 aczkolwiek moja przygoda z Hondą zaczęła sie od EJ2 ... niestety pech sprawil ,ze uległa tłuczce , po ktorej musialem ją sprzedac. Obecnie jestem na etapie zbierania kasy na kolejnego 5gena! Myślę ,że bede chcial zrobic replike EG6.
HONDA TO CHOROBA OD TAMTEJ PORY KIEDY KIEDY ROZSTAŁEM SIE Z MOJĄ EJ2 , ZYCIE STRACIŁO DLA MNIE PEWNE KOLORY... TEN SAMOCHÓD ŻYŁ RAZEM ZE MNA i BYŁ CZĘŚCIĄ MNIE. CODZIENNIE O NIEJ MYŚLĘ BYLE DO CELU!! Sorry za ten nawiedzony tekst ale taka prawda.... HONDA TO MIŁOŚĆ
HONDA TO CHOROBA OD TAMTEJ PORY KIEDY KIEDY ROZSTAŁEM SIE Z MOJĄ EJ2 , ZYCIE STRACIŁO DLA MNIE PEWNE KOLORY... TEN SAMOCHÓD ŻYŁ RAZEM ZE MNA i BYŁ CZĘŚCIĄ MNIE. CODZIENNIE O NIEJ MYŚLĘ BYLE DO CELU!! Sorry za ten nawiedzony tekst ale taka prawda.... HONDA TO MIŁOŚĆ
LOW & SLOW SSIE PAŁE !!!
ej2 => colt CJ0 => ek3
ej2 => colt CJ0 => ek3
Witam wszystkich na forum. Mam na imię Jarek, jeszcze czekam na zrobienie prawka, ale zarejestrowałem się tu jakiś czas temu, aby bliżej przyjrzeć się temu modelowi Hondy oraz temu co można przy nim zmodyfikować czy chociażby jakie ma wady, gdyż sam jestem w pewnym stopniu zafascynowany V genem, na ktgorego pewnie jak zdam prawko będę polował :)Pozdro !
-
- Berbeć
-
- Żółtodziób
Siemano wszystkim
No to jw. kolega napisał, honda bo hmm kumpel dał się kędyś przejechać w czasie robienia prawka 6g i to było to, jednak bardziej spodobał mi się 5g z wyglądu, więc i to było moje 1 autko. Klasyczny kolor czerwony r-81 o ile pamiętam, po 2 wizytach, za 3 razem udało se kupić sprowadzoną, powrotu na kartonowych tablicach wypisanych markerem nigdy nie zapomnę
No to jw. kolega napisał, honda bo hmm kumpel dał się kędyś przejechać w czasie robienia prawka 6g i to było to, jednak bardziej spodobał mi się 5g z wyglądu, więc i to było moje 1 autko. Klasyczny kolor czerwony r-81 o ile pamiętam, po 2 wizytach, za 3 razem udało se kupić sprowadzoną, powrotu na kartonowych tablicach wypisanych markerem nigdy nie zapomnę