Tylne światła przeciwmgielne, zabrany dowód

Problemy z prądem.
Tajniak_PL
Żółtodziób

Tylne światła przeciwmgielne, zabrany dowód

Post autor: Tajniak_PL »

Słuchajcie, mam problem. W sobote miałem kontrolę, i policja zabrała mi dowód za tylne światła przeciwmgielne. Mam z tyłu usdm-y, świecą mi wszystkie 4 ( czerwone lampy ) przy włączonych światłach, i przez to pozbyłem sie w szybki sposób dowodu :) Powiedzcie mi co mam w takiej sytuacji zrobić, bo czeka mnie przegląd a nie wiem jak mam sie połapać w tej elektryce, macie jakieś pomysły? Pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
DANIELLOs
Berbeć

Post autor: DANIELLOs »

Rozumiem, że dowód zabrany za brak przeciwmgielnych ? Musisz sobie albo wstawic przeciwmgielne z 4 gena w zderzak, albo przerobic oryginalne, żeby świeciły pozycyjne i przeciwmglowe
http://www.civic5g.pdg.pl/silnik.php?art=usdm
Alleluja i do przodu
Awatar użytkownika
Danio
Nałogowiec

Post autor: Danio »

potrzebujesz oprawek dwuwłóknowych Panie ;> enyłej usdm od IVgena jest spoko :> trza rżnąć zderzak :>
jestem Danio - jakieś pytania?!
Tajniak_PL
Żółtodziób

Post autor: Tajniak_PL »

Problem rozwiązany :) Jednak zderzak zostawiłem w spokoju. Z lewej lamy ( na klapie ) wyciągnąłem kabelek który jest odpowiedzialny za światło Stopu, i podpiąłem pod pin z przeciwmgielnych ;) Nie mam stopu na klapie, ale bynajmniej policja może mnie już w d*pe pocałowac .

Dzięki wielkie Panowie!

Ps. I tak będę myślał nad przeciwmgielnym w zderzaku ;)
BartekGib
Nałogowiec

Post autor: BartekGib »

Pomyśl pomyśl, bo to jest naprawdę sensowne wyjście. Sam u siebie mam i sobie chwalę. No i zero problemów z Policją, bo z daleka widać, że masz przeciwmgielną.
A&B pisze:If you don't play you'll never win.
ODPOWIEDZ