Problem z ogrzewaniem
Nie masz kilku sekund na przegląd płynów więc kiedyś zapłacisz za remont i znajdziesz czas. Zresztą jak już raz przegrzałeś to większa szansa na to, że silnik Ci się odwdzięczy. Nie rozumiem podejścia do sprawy "nie mam czasu" - czym się zajmujesz, że każda sekunda się tak liczy? 5l płynu kupisz za 30 zł to nie jakaś wielka suma, a powinno się co przynajmniej 3 lata skontrolować jakość tak jak pisze kolega Loganek wręcz wymienić. Woda to zły pomysł utlenia aluminium i je niszczy.
jestem Danio - jakieś pytania?!
Tak bede wylewał wszystko co mam w chlodnicy przed zima zeby sprawdzic czy to woda czy to plyn nie róbcie spamu nie wiem po co bo prosilem o pomoc a nie o hejtowanie z kazdej strony nie przegrzało mi silnika i nic sie nie stało dla waszej wiadomosci wiec skonczcie z tym auto mam od ponad roku wiec skad mam widziec czy byl wymieniany plyn czy nie jak bylo cos wlane pod korek , omg wiecej hejtowac umiecie niz pomagac a Ty Joker jak zwykle 3 grosze dozucic musisz przemyłem chlodnice , zalalem plynem do chlodnic i po sprawie, koniec tematu i daleszego hejtu z waszej strony.