Witam , mam problem , mam lampy angel eays : http://allegro.pl/lampy-reflektory-hond ... 07904.html
i tak z dnia na dzień zauwazyłem ze nie swieci mi jeden ring ( od strony kierowcy ) ten co jest na kierunkowskazie , co mogło sie stać , jakie objawy i jak zrobić by swiecił ??
Nie świeci ring Lampy Angel Eays
Nie świeci ring Lampy Angel Eays
"Jeżdże nisko, leże na glebie, grunt to zawieszenie...."
Padła dioda, coś się wypięło, padł sterownik, coś podciągnęło wilgoć, zaśniedziały styki, przerwał się kabel.
Musisz zdjąć lampę i JEDYNE SENSOWNE ROZWIĄZANIE to rozklejenie lampy i spojrzenie na diodę. Wydaje mi się, że z racji na chiński wytwór mogła paść dioda albo jej sterownik.
A z podstawowych rzeczy - potrząsaj lampą, trochę wstrząsoterapii, posprawdzaj wszystkie wtyczki, etc. Jak nie pomoże - rozklejenie.
Musisz zdjąć lampę i JEDYNE SENSOWNE ROZWIĄZANIE to rozklejenie lampy i spojrzenie na diodę. Wydaje mi się, że z racji na chiński wytwór mogła paść dioda albo jej sterownik.
A z podstawowych rzeczy - potrząsaj lampą, trochę wstrząsoterapii, posprawdzaj wszystkie wtyczki, etc. Jak nie pomoże - rozklejenie.
A&B pisze:If you don't play you'll never win.
Z pełnym szacunkiem, ale raczej ktoś by to wziął za skrzynkę browara celem dalszej dewastacji
OEM'owe lampy nie kosztują dużo, nawet nówki dobrej jakości da się znaleźć w rozsądnym pieniądzu. Do tego pełen wachlarz kierunków i już Twój samochód będzie wyglądał inaczej
OEM'owe lampy nie kosztują dużo, nawet nówki dobrej jakości da się znaleźć w rozsądnym pieniądzu. Do tego pełen wachlarz kierunków i już Twój samochód będzie wyglądał inaczej
A&B pisze:If you don't play you'll never win.