Jesteś tu nowy? Przywitaj sie ! :]
-
- Żółtodziób
-
- Żółtodziób
-
- Żółtodziób
Nadrabiam swoje zaległości
Witam wszystkich civ'o-maniaków - nazywam się Adrian, pochodzę ze stolicy górnego śląska - jeżdżę czerwoną EG3 - jestem w trakcie SWAP'a na B16A2.
Mechanikiem nie jestem - jak każdy uczę się, poznaje nowe rzeczy na mojej kochanej Hani, planuje zrobić konkretny temat z opisem projektu jaki mnie czeka - nie zamienia swojego jajka na nic innego
To tyle w ramach wstępu, do zobaczenia na drogach i w tematach
Witam wszystkich civ'o-maniaków - nazywam się Adrian, pochodzę ze stolicy górnego śląska - jeżdżę czerwoną EG3 - jestem w trakcie SWAP'a na B16A2.
Mechanikiem nie jestem - jak każdy uczę się, poznaje nowe rzeczy na mojej kochanej Hani, planuje zrobić konkretny temat z opisem projektu jaki mnie czeka - nie zamienia swojego jajka na nic innego
To tyle w ramach wstępu, do zobaczenia na drogach i w tematach
-
- Żółtodziób
Siemanko:) imię: Miłosz wiek:25 posiadacz hondy EG od 17 roku życia. to moja 3 i ostatnia bo nie na sprzedasz^^ zbyt dużo pracy serca i łez w nią włożone:) Aktywny Klubowicz"Japan Impact" (dawniej-HondaOswTeam).
Loguję się na forum w poszukiwaniu nowej wiedzy,znajomości i wrażeń;) pozdro dla wszystkich:)
Loguję się na forum w poszukiwaniu nowej wiedzy,znajomości i wrażeń;) pozdro dla wszystkich:)