Podpiecie elektrycznych szyb
Podpiecie elektrycznych szyb
Mam taki problem iz ostatnio nie dzialaly mi elektryczne szyby i postanowaliem to sprawidz a to ze w hondzie jest ciesno jesli chodzi o elektryke to wypiely mi sie wszyskie kable z kostki przy wyjsciu z drzwi. I teraz prosze o pomoc ktory kabel gdzie wpiac ? Poniewaz udalo mi sie tylko podpiac szybe od strony kierowcy a centralny i druga szyba nie dziala. Kolory kabli jakie mam to 3 czerwone ( z czego 1 juz podpiety bo to szyba od kierowcy) , żółty, dwa białe i czarny (ktory wiem gdzie wpiac).
tak, w końcu się zebrałem i rozebrałem boczek
foto właśnie się ładują na pocztę
edit:
ale powiem ci ze jak patrze na to twoje foto to będziesz miał trochę zabawy aby połączyć to tak aby działało bo widzę że do seryjnej instalacji bez niczego miałeś wszystko dokładane na kablach.
te zdjęcia moich kostek są z wersji z elektrycznymi lusterkami, elektrycznymi szybami i centralnym zamkiem tak że prawie pełna elektryka
foto właśnie się ładują na pocztę
edit:
ale powiem ci ze jak patrze na to twoje foto to będziesz miał trochę zabawy aby połączyć to tak aby działało bo widzę że do seryjnej instalacji bez niczego miałeś wszystko dokładane na kablach.
te zdjęcia moich kostek są z wersji z elektrycznymi lusterkami, elektrycznymi szybami i centralnym zamkiem tak że prawie pełna elektryka
pewnie tak, ale za jakieś 3 dni jak będę montował podgrzewanie lusterek
a tak nawiasem wyobrażam sobie ile zabawy będzie żeby znów tą plątaninę podpiąć ale jak nic nie wymyślisz to zawsze możesz podjechać do mnie, jak patrzyłem na mapie masz do mnie jakieś 80km
a właściwie nie łatwiej było by zmienić tą część wiązki na taką z odpowiednią kostką?
a tak nawiasem wyobrażam sobie ile zabawy będzie żeby znów tą plątaninę podpiąć ale jak nic nie wymyślisz to zawsze możesz podjechać do mnie, jak patrzyłem na mapie masz do mnie jakieś 80km
a właściwie nie łatwiej było by zmienić tą część wiązki na taką z odpowiednią kostką?