podświetlenie pod kufekiem

Problemy z prądem.
hondagostyn

podświetlenie pod kufekiem

Post autor: hondagostyn »

witam robił ktoś może podświetlenie na niebiesko pod kuferkiem pod nogami pasażera i ma ktoś zdjęcia ? jestem ciekawy jaki efekt ;p bo moze planuje sobie zrobic
michasxd
Obeznany

Post autor: michasxd »

odpuść sobie, miałem takie coś niebieskie podświetlenie, ale wyciągnąłem ;)

kable mi zwisały itd, ale jak kto woli ;d
" nie lubimy robić , lubimy się wozić <3 " Honda ?
Bado

Post autor: Bado »

ja robiłem ale po miesiącu całe podświetlenie wyrwałem bo słabo to wyglądało:
Obrazek
Hakier
Nałogowiec

Post autor: Hakier »

a poco ci to? w pedały sobie nie trafiasz po ciemku?
BartekGib
Nałogowiec

Post autor: BartekGib »

Festyn. Prowincja. Ziemniak. Dla mnie montowanie gadżetów typu podświetlane dywaniki i zakładanie to do 18'letniego Civica jest robotą uwłaczającą temu autu. I nikt mi nie wyjaśni i nie wytłumaczy, jakie to ma cudowne i zarazem lecznice działanie. U siebie mam w podsufitce żarówkę C10W w oryginalnej lampce i to w sytuacjach awaryjnych robi mi podświetlenie. A jeżeli ktoś zamierza coś takiego montować do powoli już klasycznego Civica to ja dziękuję, ale postoję.
A&B pisze:If you don't play you'll never win.
zabas
Pełnoprawny User

Post autor: zabas »

ja widze tylko jeden sens takiego rozwiązania - podświeltenie które bedzie właczac tylko i wyłącznie pod czas otwierania drzwi czyli tak samo jak to w podsuftice. i do tego w kolorze ciepłej bieli :) i takie mam zamiar zamoncic i w TAKIEJ wersji nie uwazam tego za wies :D oczojebne niebieskie swiecace non stop owszem...
hondagostyn

Post autor: hondagostyn »

ladnie to wyglada calkiem u ciebie;p hahaa trafiam ;p tylko poprostu fajnie to wygląda i pewnie przyjemniej sie jedzie ;]]
KamiloWKS
Potrójny As

Post autor: KamiloWKS »

zabas, ja tak mam zrobione , podpięte pod przełącznik od lampki na podsufitki, co prawda mam niebieskie ale na przyszłą jesień/zime planuje je wyrzucić wstawić białe jak i białe do podświetlenia licznika :P
"Nigdy się nie poddawaj"
BartekGib
Nałogowiec

Post autor: BartekGib »

Jak będziecie montować na diodach takie układy - to i tak będzie niebiesko a nie biało ....
A&B pisze:If you don't play you'll never win.
ODPOWIEDZ