Czy te zarówki będą posawać do podświetlenie tablicy ?
-
- Podwójny As
-
- Podwójny As
- Laskosz
- Natchniony
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
viewtopic.php?t=12878
Klasyczne W5W całoszklane w wersji EU (jednorzędowa tablica) i US (dwurzędowa tablica).
Za diody sobie podziękuj - powtarzam to zawsze - Honda to analogowy samochód i to nie jest auto-diodex.
Kup zwykłe postoje za parę złotych albo Philips W5W BlueVision za dyszkę, które świecą na biało.
Lepszym sposobem na osiągnięcie fajnego efektu będzie wyczyszczenie baaardzo dokładnie okienek zasłaniających żarówki i ich komór - od razu będziesz miał inny efekt .... Wiem, bo sam to robiłem.
Za diody sobie podziękuj - powtarzam to zawsze - Honda to analogowy samochód i to nie jest auto-diodex.
Kup zwykłe postoje za parę złotych albo Philips W5W BlueVision za dyszkę, które świecą na biało.
Lepszym sposobem na osiągnięcie fajnego efektu będzie wyczyszczenie baaardzo dokładnie okienek zasłaniających żarówki i ich komór - od razu będziesz miał inny efekt .... Wiem, bo sam to robiłem.
A&B pisze:If you don't play you'll never win.
BartekGib, masz jakieś poglądowe foto jak Philipsy dają radę?
PS. Ja mam mianowicie problem ; żarówki strzelają, czy to ledy czy zwykłe w podświetleniu tablicy ( a więc nie mam żadnych) jakieś porady co to może być ? Ewentualnie może jakieś spięcie gdzieś kabelek przerwany czy cokolwiek?
PS. Ja mam mianowicie problem ; żarówki strzelają, czy to ledy czy zwykłe w podświetleniu tablicy ( a więc nie mam żadnych) jakieś porady co to może być ? Ewentualnie może jakieś spięcie gdzieś kabelek przerwany czy cokolwiek?
"Nigdy się nie poddawaj"
Polecałem już nie raz - polecam i tym razemKamiloWKS pisze:Ale, ale właśnie czas na zmiany , zakupić 2komplety tych philipsów rejestracje i przod i będzie cacy
P.S. Celem sprecyzowania - DOKŁADNIE TE ŻARÓWKI
P.S.2. - Gdyby ktokolwiek szukał TAŃSZYCH odpowiedników wyżej podanych żarówek i trafił NA TE EGZEMPLARZE - to nie polecam, bo walą jeszcze bardziej niebiesko jak zwykłe diody LED. Po prostu dosyć intensywny filtr jest na nie nałożony celem nie dawania białej barwy a uzyskania efektu diód.
P.S.3. IDEALNE ZDJĘCIE NA PRZYKŁADZIE Osram Cool Blue Intense W5W ukazujące różnicę w barwie. Jest to kolor po prostu - BIAŁY.
A&B pisze:If you don't play you'll never win.