Słuchajcie Pany, jak niektórzy wiedzą to czasem lubię sobie utrudniać i kombinować, ale tym razem potrzebuję pomocy. Mam żaróweczki z plastikową kostką i chciałbym je zamontować u siebie. Macie może wyobraźnie więc rzućcie jakimś pomysłem jak to można po ludzku ogarnąć do normalnej lampy ( akurat u mnie do audi - ale marka nie gra roli, chodzi o samą żarówkę ).
Raz to jak wykombinować wpięcie się do niej, dwa nie wiem czy ona zmieści się bez rzeźby w lampę
Bez zbędnych postów proszę, jeśli ktoś ma coś konkretnego w głowie czyt. jakieś pomysły - pisać od razu, może wspólnie coś wymyślimy
hejterzy
żarówka py27/7 US -> lampa europa
Niestety py27/7 na europe znalazłem tylko na allegro, a chciałem to kupić gdzieś u siebie żeby cena wysyłki nie przekroczyła wartości żarówki. Nie będę zamawiał na allegro jak mi padnie. Będę jutro się widział z kumplem maniakiem ogarnie wszystko związane z takimi rzeczami w samochodzie. Jeśli tu będzie za dużo rzeźby żeby to zrobić, kupię normalne i będę robił na nich. Chociaż wolałbym wykombinować na tych bo zamówiłem całą paczkę i mam na zapasie