Zdecydowanie i NiepodważalnieOlek60 pisze:muszę to odstawić...
Moje przeżycie z dzisiejszego dnia
- Laskosz
- Natchniony
Nie tak ostro KwapcioKwapcio23 pisze:"golfa se kup",
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
viewtopic.php?t=12878
I tym o to pięknym akcentem można podsumować co tu się dzieje od ostatnich paru miesięcy. Szczerze mówiąc forum schodzi na psy przez pewne osobistości i ich tematy o autach... A było tak fajnie jak tu zawitałem, bez zbędnego śmietnika, oftopa i różnych dziwnych pomysłów. Szkoda gadać...Kwapcio23 pisze:To ja dodam od siebie, mój dzień nabrał sensu gdy na tym forum przeczytałem o/zobaczyłem zdjęcia:
1. Ramki na halogeny z płyty wiórowej/pilśniowej czy jak to się tam zwie.
2. Postojówki LED, to już coraz częściej spotykany na c5g "dobry i tani mod", ale jednak zawsze podbija me serce na nowo.
3. W wątek o tym jak czarny kupuje "furmanetkę" i baba go chce wydymać na Ovtavii... Nawet tam dziś nie wchodzę, ale pewnie też by kapcie spadły po raz kolejny.
Dziękuję za uwagę, będę informował o kolejnych sytuacjach.
Ja tu też niedawno zawitałem, staram się udzielać etc.
Ale faktycznie czasami niektóre tematy mają po 30 stron a żaden progres. Ja do każdego od początku podchodzę poważnie, ale z czasem wychodzą ciekawe koncepcje od ludzi ...
Ale tu i tak lepsza atmosfera aniżeli na ck.pl bo tam to czasem rzucają mięsem że ho ho
Ale faktycznie czasami niektóre tematy mają po 30 stron a żaden progres. Ja do każdego od początku podchodzę poważnie, ale z czasem wychodzą ciekawe koncepcje od ludzi ...
Ale tu i tak lepsza atmosfera aniżeli na ck.pl bo tam to czasem rzucają mięsem że ho ho
A&B pisze:If you don't play you'll never win.