Aparat zapłonowy
Aparat zapłonowy
Witam, chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę dostać nowy aparat zapłonowy do Hondy civic z silnikiem D15B2 bo szukałem na allegro i nawet takiego niema, jakby ktoś mógł mi podać linki do jakiś sklepów internetowych albo coś żebym mógł sobie zamówić. Z góry dziękuje.
Siemanko . co do Stron to spróbuj zadz do goscia z haparts.pl jest dosyc obcykany w hondzinach tylko nie wiem czy uzywane aparatki zdoła ogarnać ale czesci(orginalne) ma sporo na stronce .
A co do aparatow to podobno mozna ale bys musial cewke zmienic i pozamieniac kabelki lub cała wiazke ale jak i co to bys musial poczytac albo dorwac kogos kto to robil czy działczylo ;P pozdr
A co do aparatow to podobno mozna ale bys musial cewke zmienic i pozamieniac kabelki lub cała wiazke ale jak i co to bys musial poczytac albo dorwac kogos kto to robil czy działczylo ;P pozdr
- Laskosz
- Natchniony
eApeX, aparat ma swoje oznaczenie np w d16z6 jest td-42u. Sprawdź jaki masz i kup taki sam.
A pisząc w temacie to ja swój regenerowałem za 2 stówki. Zakład wymienia wszystko co się da i likwiduje wadę fabryczną dając na to wieczną gwarancje. Nie wiem jak i co robią ale od maja 2012 wszystko hula
A pisząc w temacie to ja swój regenerowałem za 2 stówki. Zakład wymienia wszystko co się da i likwiduje wadę fabryczną dając na to wieczną gwarancje. Nie wiem jak i co robią ale od maja 2012 wszystko hula
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
viewtopic.php?t=12878