Witam moj problem polega na tym iz wymienialem uszczelniacz w aparacie bo ciekł, po złozeniu wszystkiego i wyczyszczeniu auto przestało działać;(
a mianowicie chodzi o to ze raz odpala raz nie, czasami przy odpalaniu strzela i prycha.. Wsadziłem aparat od kolegi i wszystko chodzi..
Przekladalem modul, sprawdzalem miernikiem czy jest obwod na stykach i bez problemu wszystko ok tylko ze auto odpali a jak zgasze to juz nie moge odpalic;/
bede wdzieczny za pomoc bo juz nie wiem co zrobic nie wiem czy to kopulka jest winna czy palec juz Mi nie przychodzi nic do glowy;/
ps. świece i kable ok bo przekładałem
Aparat zapłonowy
Aparat zapłonowy
Dałem jej wolną wolę. Wsiadła do BMW. Teraz Ona ze swoim chłopcem widzi tylko moje tylnie lampy.
Dobra auto pali tylko teraz jest nastepny problem;/ jechalem sie przejechac po tym jak auto odpalilo, temperatura robocza i ogien 1 do konca przekładam na 2 i zapala sie check, robie samodiagnostyke i wychodza bledy 8 i 9 dobra czyli wychodzi na to ze jest jakis czujnik uszkodzony..dzisiaj przełozyłem czujnik jeden ok dziala odpalam i na kompie wychodzi nastepny ze jest uszkodzony no to wymienilem ten tez, odpalam i wychodzi ze jest uszkodzony ten wczesniejszy co dzialal przed chwila i tak caly czas teraz wywala bład czujnika 1-go cylindra juz nie wiem co mam zrobic;/ wymienilem palec, kopulke, kable sa ok a wsadzam aparat kolegi i wszystko dziala;/ lozysko tez nie ma luzu a ja tylko wymienialem uszczelniacz..Pomocyy:(
Diagnoza programem HDS
Diagnoza programem HDS
Dałem jej wolną wolę. Wsiadła do BMW. Teraz Ona ze swoim chłopcem widzi tylko moje tylnie lampy.