dzial streetrace - akceptacja postu?
dzial streetrace - akceptacja postu?
proponowalbym zeby albo zniesc akceptacje postow w tym dziale, albo zaby zajal sie tym ktos kto ma na to czas bo niektore posty przez tydzien czekaja i nic..
I usunac z regulaminu ze maja to byc wyscigi rownolegle, bo osobiscie lamie ten regulamin wklejajac filmiki z toru, ktore chyba normalnie nie powinny lamac regulaminu takiego dzialu.
I usunac z regulaminu ze maja to byc wyscigi rownolegle, bo osobiscie lamie ten regulamin wklejajac filmiki z toru, ktore chyba normalnie nie powinny lamac regulaminu takiego dzialu.
- gruszecky
- Natchniony
- Kontakt:
przyznaję , że nowa formuła w ogóle się nie sprawdza. Co prawda lta mi ten temat ale wkurza mnie ze w nieprzeczytanych mam coś czekające na akceptację tyle dni.
Uważam że dział streetrace może być swoistym hyde parkiem , tyle że tematycznym, a napinaczom którzy stękają że ktoś napisał że pocisnął swoją d13 beemkę 3.- twinturbo poleciłbym poszukania dla siebie miejsca w innych działach
Uważam że dział streetrace może być swoistym hyde parkiem , tyle że tematycznym, a napinaczom którzy stękają że ktoś napisał że pocisnął swoją d13 beemkę 3.- twinturbo poleciłbym poszukania dla siebie miejsca w innych działach
Moim zdaniem akceptacja w streetrace jest nieco bez sensu. Jeszcze rozumiem akceptację tematu, okej można zweryfikować czy ktoś nie piszę bez sensownych głupot, ale akceptowanie poszczególnych odpowiedzi to totalna inwigilacja , aż się nieco odechciewa pisać w tym dziale. Bo człowiek coś napisze, czeka na akceptację, ktoś mu coś odpowie i nie może tego zobaczyć bo znów czeka na akceptacje, następny chce skomentować odpowiedź poprzedniego, lub wątek autora i znów cały dzień czekamy na jego akceptację. Nie sądzicie że to nieco bez sensu
- gruszecky
- Natchniony
- Kontakt:
tzn. generalnie imho w takiej formie jaka jest obecnie to ten dział można usunąć bo forum zasadniczo powinno pozwalać na wypowiadanie się w czasie rzeczywistym.
Wiem, że było sporo słabych tematów w stylu "jechałem moją d13 przed bmw 330ci i nie dałem mu się wyprzedzić" ale ja traktując to jako rozrywkę momentami naprawdę nieźle się bawiłem;).
Jest mi to obojętne ale ogólnie rzecz biorąc to obecnie bardziej przypomina pisanie między sobą wiadomości e-mail niż postów na forum. Tak jak pisałem wcześniej wystarczy zdystansowane podejście do tego tematów w tym dziale osób które tak bardzo w oczy kłuje i może być jak było. Czyli platforma otwarta;]
Wiem, że było sporo słabych tematów w stylu "jechałem moją d13 przed bmw 330ci i nie dałem mu się wyprzedzić" ale ja traktując to jako rozrywkę momentami naprawdę nieźle się bawiłem;).
Jest mi to obojętne ale ogólnie rzecz biorąc to obecnie bardziej przypomina pisanie między sobą wiadomości e-mail niż postów na forum. Tak jak pisałem wcześniej wystarczy zdystansowane podejście do tego tematów w tym dziale osób które tak bardzo w oczy kłuje i może być jak było. Czyli platforma otwarta;]