Ciezko wracajaca wskazówka od obrotów

Problemy z prądem.
damianek12
Podwójny As

Ciezko wracajaca wskazówka od obrotów

Post autor: damianek12 »

Mam problem bo wyciągałem wskazówkowe od obrotow:/ i wycięła mi się z tym drucikiem i po wkładaniu tzw złożeniu nie chodzi mi dobrze ten obrotomierz,ta wskazówkę jak palcem daje to cofa się z oporem nie tak szybko jak ta od prędkości,i mogę normalnie suke ruszać lekko do góry(tak jak by wyciągać góra dół) ma luz i temu to nie chodzi tak jak powinno, jak to naprawic:/
Soon3y

Post autor: Soon3y »

Pozostaje Ci pewnie zakupić zegary na szrocie. Bo raczej samego obrotomierza Ci nie sprzedadzą. A tu jeśli jeśli tak się dzieje to już raczej tego się nie da naprawić. Chyba że o czymś nie wiem
Soon3y

Jest możliwość przy zerwanych zwojach we wskaźniku paliwa i temperatury aby to polutować i powinno działać jednak nie wiem czy jest to gra warta świeczki. Tym bardziej że na szrocie zegary można kupić już za 50zł :)
EmpTy212
Forumowy As

Post autor: EmpTy212 »

No z tą ceną za zegary z obrotomierzem to poleciałeś, bo wszędzie gdzie patrze to od 100zł w górę.
Soon3y

Ja dałem w Ostrołęce 60zł z obrotomierzem :)

Na allegro jest drożej. Na szrocie masz możliwość kupić taniej
Awatar użytkownika
Laskosz
Natchniony

Post autor: Laskosz »

Ja dałem nie całe 50 albo równe 50 na szrocie. Najlepiej wymienić zegary. Często się dzieją takie złe rzeczy przy wyciąganiu wskazówek, trzeba bardzo uważać
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
dawid257

Post autor: dawid257 »

tez mialem taki problem i juz wiecej nie bede probowal wyciagac wskazowek. ja kupilem do swojej hondy za 30 :D
dawid257

Post autor: dawid257 »

tez mialem taki problem i juz wiecej nie bede probowal wyciagac wskazowek. ja kupilem do swojej hondy za 30 :D
damianek12
Podwójny As

Post autor: damianek12 »

Robiłem to delikatnie i niestety wskazówka wyszła z tym "drutem" i po włożeniu "niby" dobrze już nie chodziło tak jak powinno.Ale udało mi się zrobić jakoś w miarę ok tu możecie zobaczyć i moja wczorajsza prace z kontrolka vtec http://w289.wrzuta.pl/film/6yOLKFNZI9P/kontrolka_vtec
ODPOWIEDZ