Civic szyber/bez
Civic szyber/bez
Jak w temacie jakies konkretne roznice co do posiadania jajka z szyberdachem lub jego brak? chcialbym kupic niebawem i zastanawiam sie czy szyberdach jakies wieksze problemy moze przyniesc? prosze nie cisnac po mnie tylko krótko i na temat odpowiedziec, z gory dzieki;)
Re: Civic szyber/bez
Jedna wersja będzie miała dziurę w dachu, druga nie.5ghb pisze:jakies konkretne roznice co do posiadania jajka z szyberdachem lub jego brak?
Nie. Skąd ten pomysł w ogóle?5ghb pisze:zastanawiam sie czy szyberdach jakies wieksze problemy moze przyniesc?
- Laskosz
- Natchniony
i jeszcze jedna ma przyciski od sterowania otwieranego dachu druga nieGrzesieek pisze:5ghb napisał/a:
jakies konkretne roznice co do posiadania jajka z szyberdachem lub jego brak?
Jedna wersja będzie miała dziurę w dachu, druga nie.
Jak dla mnie szyber to same zalety, ale przy kupnie byłby ostatnią rzeczą nad którą bym się zastanawiał
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
viewtopic.php?t=12878
ja mam i od 6 lat nie uzylem go ani razu w jakims przydatnym celu. ot taki dodatkowy guziczek do sterowania zadnych innych plusow.
z minusow - hmmm krawedzie szyberdachu metalowego lubia rdzewiec wiec jak ci nie zalezy to bierz z pelnym dachem i jedno czule miejsce na rdze bedziesz miec mniej.
z minusow - hmmm krawedzie szyberdachu metalowego lubia rdzewiec wiec jak ci nie zalezy to bierz z pelnym dachem i jedno czule miejsce na rdze bedziesz miec mniej.
DOMOKUNY 9cm, 32, 65, pokrowce torby itp - gg 755694