ile wchodzi plynu do chlodnicy?
ile wchodzi plynu do chlodnicy?
ile wchodzi plynu do chlodnicy? jakies 5 miesiecy temu wymienialem plyn w chlodnicy . stary zlalem i wlalem nowy. tylko ze od tamtego czasu dolewam bo jakos ubywa . z 5 l. baniaka zostalo mi jakies 0.7 l
Kazała mi wybrać.
Ona lub Honda..
Czasami za nią tęsknię
Ona lub Honda..
Czasami za nią tęsknię
-
- Żółtodziób
odswiezam temat .. sprawdzilem grubosc mojej chlodnicy i niestety mam ta mniej pojemna. nadal nie widac wycieku. ostatnio dolalem 1 l. i byla pelna i jeszcze cofnelo płynu do zbiornika wyrownawczego. dodadkowo odpowietrzylem jeszcze raz caly uklad. jednak jak przejechalem jakies 20 km odkrecilem korek od chlodnicy a tam znow ledwo widac ze jest płyn i zbiornik wyrownawczy byl pusty nie kopći nie krztusi sie . olej nie jest przebarwiony ani płyn chlodniczy ..
ma ktos jakis pomysl ? po weekendzie odstawiam go do warsztatu jesli nic nie pomoze.
nie mam pojecia gdzie cos sie dzieje z taka iloscia plynu bo wsumie od wymiany wlalem jakies 5,5 l
ma ktos jakis pomysl ? po weekendzie odstawiam go do warsztatu jesli nic nie pomoze.
nie mam pojecia gdzie cos sie dzieje z taka iloscia plynu bo wsumie od wymiany wlalem jakies 5,5 l
Kazała mi wybrać.
Ona lub Honda..
Czasami za nią tęsknię
Ona lub Honda..
Czasami za nią tęsknię