Wymiana przedniej szyby
Wymiana przedniej szyby
Wymieniał ktoś przednią szybę w sedanie?Interesuje mnie koszt ,bo u mnie w mieście gościu krzyknął prawie 400 zł razem z szybą.To dobra cena czy za drogo?
-
- Żółtodziób
kupowałem szybę do hatchbacka rok temu, sama szyba kosztowała mnie 330zł, z transportem z krakowa do domu i klejem wyniosła mnie 430zł. tak ją wkleiłem rok temu że jutro będę ja wklejał jeszcze raz
ogólnie zasada jest taka że używanych szyb się nie montuje, bardzo łatwo pękają podczas montażu i nie wiele osób poza tym chce ryzykować 150zł jak dołoży drugie 150 i ma nówkę bez żadnych rys, zadrapań i uszkodzeń.
szczerze mówiąc na twoim miejscu to bym się nawet nie zastanawiał
ogólnie zasada jest taka że używanych szyb się nie montuje, bardzo łatwo pękają podczas montażu i nie wiele osób poza tym chce ryzykować 150zł jak dołoży drugie 150 i ma nówkę bez żadnych rys, zadrapań i uszkodzeń.
szczerze mówiąc na twoim miejscu to bym się nawet nie zastanawiał
Jesteś z Sanoka, a jesteś czasem w Rzeszowie? Przypadkiem nie dzwoń do Nord-Glass, za krótką rozmowę płacisz 8-10zł a potem męczą Cię czy wymiana doszła do skutku, bo Pan dzwonił i miał wymieniać...
Jeśli jesteś j/w to zapytać w punkcie auto szyb na boya żeleńskiego, mieli do almery najlepszą cenę i naprawdę pojęcie o tym co robią
A, zapłaciłem w almerce 440 za szybę z montażem i wymianą uszczelki na nową, zrobili to w czasie tak krótkim, że zdążyłem tylko znaleźć bankomat i wrócić i była gotowa
Jeśli jesteś j/w to zapytać w punkcie auto szyb na boya żeleńskiego, mieli do almery najlepszą cenę i naprawdę pojęcie o tym co robią
A, zapłaciłem w almerce 440 za szybę z montażem i wymianą uszczelki na nową, zrobili to w czasie tak krótkim, że zdążyłem tylko znaleźć bankomat i wrócić i była gotowa