Blow Off bez turba daje coś?
-
- Podwójny As
Blow Off bez turba daje coś?
Tak jak w temacie blow off bez tubra daje ten dźwięk?
- Walnuts.inc
- Nałogowiec
-
- Pełnoprawny User
http://allegro.pl/gwizdek-do-tlumika-dz ... 91568.html
Nigdy bym czegoś takiego nie użył, jest tanie, próbuj !
Nigdy bym czegoś takiego nie użył, jest tanie, próbuj !
hehe
Już kiedyś na mieście widziałem coś co nie jedzie a jakoś dziwnie podgwizduje .
Już wiem o co chodzi
Już wiem o co chodzi
- K23
- Natchniony
- Kontakt:
Tow hooki przyczepione bezpośrednio do plastikowego zderzaka, naklejanie listków shosinoya nawet nie znając ich znaczenia, naklejki hellaflush, stance itp na jajkach z seryjnym zawiasem i kołpakami... Teraz blow off w aucie n/a... Na co dzień staram się używać poprawnego języka, ale aż by się chciało zakląć.
Co z tymi civicami się dzieje??? Kto je kupuje??? Po co???
Admini usuńcie ten temat bo jak ktoś z zewnątrz wejdzie i to zobaczy to będą się śmiać.
Co z tymi civicami się dzieje??? Kto je kupuje??? Po co???
Admini usuńcie ten temat bo jak ktoś z zewnątrz wejdzie i to zobaczy to będą się śmiać.
- K23
- Natchniony
- Kontakt:
Ok jeden lubi czarną stal, inny Mugeny, no ale pomysły jak ten którego dotyczy temat to dla mnie nie mieszczą się w żadnych ramach.
Jak się pojawi topic "Co sądzicie o zastąpieniu szyb przezroczystym streczem dla redukcji masy?" to też powiesz, że " jedni lubią tak drudzy tak"? Moim zdaniem temat należy posłać do piekła.
Jak się pojawi topic "Co sądzicie o zastąpieniu szyb przezroczystym streczem dla redukcji masy?" to też powiesz, że " jedni lubią tak drudzy tak"? Moim zdaniem temat należy posłać do piekła.
A co jest złego w zastąpieniu szyb przezroczystym streczem dla redukcji masy?
Ostatnio kolo Plazy w Toruniu coś takiego świszczało na cały parking i nie bardzo wiedziałem co się dzieje. Teraz już wiem
Ostatnio kolo Plazy w Toruniu coś takiego świszczało na cały parking i nie bardzo wiedziałem co się dzieje. Teraz już wiem
My Civic 95' HB
viewtopic.php?t=12569
viewtopic.php?t=12569