Koszt montażu?
Koszt montażu?
Witam Mam pytanie ile by wyniósł koszt montażu el.szyby i el.lusterek ,bo mam do kupienia Civic'a w HB z 1993 roku za 6,500zł niestety bez elekryki. Czy ciężki był by ten zabieg?
Ps.Autko posiada manualny szyberdach dało by się przerobic na elektryczny i ile by to mnie wyniosło.?
Z góry dzięki..
Ps.Autko posiada manualny szyberdach dało by się przerobic na elektryczny i ile by to mnie wyniosło.?
Z góry dzięki..
-
- Berbeć
-
- Podwójny As
znaczy to bardziej wynikło z mojej niewiedzy a mianowicie nie wiedziałem że szyberdachy były tylko elektryczne a że myślałem ze istnieją takowe to skoro auto nie ma el. szyb i lusterek, to pewnie szyber też manual.. A tu psikus
Czyli dzięki ale stwierdziłem że chyba mnie się nie opłaca Bo w sumie zastanawiałem się nad tą http://otomoto.pl/honda-civic-nowy-laki ... 61236.html ale chyba bym przepłacił nie sądzicie?
Czyli dzięki ale stwierdziłem że chyba mnie się nie opłaca Bo w sumie zastanawiałem się nad tą http://otomoto.pl/honda-civic-nowy-laki ... 61236.html ale chyba bym przepłacił nie sądzicie?
-
- Podwójny As
tey, tey, tey - czy ten szyber jest oryginalny? Jesli nie to jest opcja ze jest na korbkę, ten jest szklany- z reguły są metalowe- tak wiem szklane tez były, ale rzadko i nie przyglądałem się takiemu ori na tyle dobrze zeby ocenić czy ten jest ori.
pozatym całkiem fajne autko- zależy kto co woli- jeden woli kupić trupa z d16 i w elektryce, drugi zdrowe d15 z ładna blachą i lakierem, jakbym szukał cifa na pewno bym pojechał go oglądnąć- po opisie i fotkach wygląda obiecująco.
Pogonić te koła, kupić jakieś 15", zwalić trochę na glebę i całkiem fajne auto.
pozatym całkiem fajne autko- zależy kto co woli- jeden woli kupić trupa z d16 i w elektryce, drugi zdrowe d15 z ładna blachą i lakierem, jakbym szukał cifa na pewno bym pojechał go oglądnąć- po opisie i fotkach wygląda obiecująco.
Pogonić te koła, kupić jakieś 15", zwalić trochę na glebę i całkiem fajne auto.
- Walnuts.inc
- Nałogowiec
Ja myślę tak samo jak CYkada. Kupisz bez elektryki to później przy wymianie części będziesz sobie powoli ogarniał cały samochód, zobaczysz jak co działa i będziesz wiedział co z czym się je.
Jeśli ten D15 jest w bardzo dobrym stanie blacharskim to się nie dziwię ceną, jedź oglądać!
Jeśli ten D15 jest w bardzo dobrym stanie blacharskim to się nie dziwię ceną, jedź oglądać!
Cry "Havoc!" and let slip the dogs of war.