Koszt montażu?

Problemy z prądem.
Wolny32nt

Koszt montażu?

Post autor: Wolny32nt »

Witam Mam pytanie ile by wyniósł koszt montażu el.szyby i el.lusterek ,bo mam do kupienia Civic'a w HB z 1993 roku za 6,500zł niestety bez elekryki. Czy ciężki był by ten zabieg?

Ps.Autko posiada manualny szyberdach dało by się przerobic na elektryczny i ile by to mnie wyniosło.?

Z góry dzięki.. :cowboy:
Michalll_1991
Berbeć

Post autor: Michalll_1991 »

był wgl manualny szyber, pierwsze slysze ?? :bored:
Wolny32nt

Zawsze był w Automacie?
pasta725
Nałogowiec

Post autor: pasta725 »

Masz jakąś rzeźbę :D bo mi się wydaje że nie było manualnego.
Kondraczek
Podwójny As

Post autor: Kondraczek »

Nie było manuala seryjnie, to jakieś cuda i prawdopodobnie nie da się tego za chiny przerobić na elektryka. Lusterka i szyby to pewnie wyjdzie Ci ze 350-500złociszy w zależności jak upolujesz.
Wolny32nt

znaczy to bardziej wynikło z mojej niewiedzy a mianowicie nie wiedziałem że szyberdachy były tylko elektryczne a że myślałem ze istnieją takowe to skoro auto nie ma el. szyb i lusterek, to pewnie szyber też manual.. A tu psikus ;)

Czyli dzięki ale stwierdziłem że chyba mnie się nie opłaca Bo w sumie zastanawiałem się nad tą http://otomoto.pl/honda-civic-nowy-laki ... 61236.html ale chyba bym przepłacił nie sądzicie?
Kondraczek
Podwójny As

Post autor: Kondraczek »

Ciężko stwierdzić, ale jak za golasa Eg4 to trochę sporo mi się wydaje.
Wolny32nt

Niby racja ale bedzie spokoj z rdza?
CYkada
Nałogowiec

Post autor: CYkada »

jesli jest dobrze zrobione to tak, jeśli nie to w zimę się okaże.
Wolny32nt

To oplaca sie go kupic i swapowac elektryke? I Chyba chciałbym LPG mu w montować ?
Olek60

Post autor: Olek60 »

czy opłaca się go kupić to nikt Ci nie powie, sam musisz obejrzeć i sprawdzić. Co do takiego swapa to mi by się nie chciało, w obecnych czasach żaden to szpan, a wygoda też mizerna.
CYkada
Nałogowiec

Post autor: CYkada »

tey, tey, tey - czy ten szyber jest oryginalny? Jesli nie to jest opcja ze jest na korbkę, ten jest szklany- z reguły są metalowe- tak wiem szklane tez były, ale rzadko i nie przyglądałem się takiemu ori na tyle dobrze zeby ocenić czy ten jest ori.

pozatym całkiem fajne autko- zależy kto co woli- jeden woli kupić trupa z d16 i w elektryce, drugi zdrowe d15 z ładna blachą i lakierem, jakbym szukał cifa na pewno bym pojechał go oglądnąć- po opisie i fotkach wygląda obiecująco.

Pogonić te koła, kupić jakieś 15", zwalić trochę na glebę i całkiem fajne auto.
Awatar użytkownika
Walnuts.inc
Nałogowiec

Post autor: Walnuts.inc »

Ja myślę tak samo jak CYkada. Kupisz bez elektryki to później przy wymianie części będziesz sobie powoli ogarniał cały samochód, zobaczysz jak co działa i będziesz wiedział co z czym się je.

Jeśli ten D15 jest w bardzo dobrym stanie blacharskim to się nie dziwię ceną, jedź oglądać!
Cry "Havoc!" and let slip the dogs of war.
ODPOWIEDZ