zoner AT
zoner AT
U tego pana kupiłem dokładke mugenowską. Miał u nas w dziale sprzedaży oferty owego przedmiotu, nadkola, maski itp wykonane z laminatu. Dogadałem się, przelałem kase dostałem informację że towar zostanie wysłany w najbliższy dzień roboczy (była sobota). Od tamtej pory kontakt się urwał. Minęły 3 tygodnie a dokładki dalej nie ma nr gg do delikwenta 4390922 może komuś się uda skontaktować
Generalnie nie kłopotu z dostępnościa u mnie oferowanych elementów.Czasem tylko brakuje czegoś na składzie co moze wydłuzyć czas realizacji zamówienia.Staram sie mieć wszystko od ręki dostepne.Zdarzyc sie moze ,ze w jeden tydzień pójda mi wszystkie zapasy.
Jeśli ktos by potrzebował od ręki do lakierowania jakiś element bo terminy u lakiernika równiez ma napiete ,wówczas staram sie zrealizować zamówienie jak najszybciej.
Wiadomo wyjatkowa sytuacja wymaga podjecia odpowiednich kroków.
Jeśli ktos by potrzebował od ręki do lakierowania jakiś element bo terminy u lakiernika równiez ma napiete ,wówczas staram sie zrealizować zamówienie jak najszybciej.
Wiadomo wyjatkowa sytuacja wymaga podjecia odpowiednich kroków.
Prosze napisać jaką częśc Pan u mnie kupował.Co jest powodem .Zawsze towar można u mnie wymienic. Pieniądze też moge oddać w źle zainwestowaną część.Co do terminów to sie zgodze jest czasem źle.ale swoja robote staram sie dobrze wykonywać.pyszczorek pisze:powiem prosto z mostu nigdy juz u niego nie kupie ciezdko ze spasowaniem laminatu stara spiweka ze wyslał i na poczcie sie zapodziala itp koles jest daremny
lipa
zamówiłem airduct i osłone stożka jakies 3 tyg temu chyba i cisza
-
- Berbeć
-
- Podwójny As