Jakie kosmetyki?
Jakie kosmetyki?
Witam mam pytanie, moja hania własnie wróciła od lakiernika i teraz mam ogromne pytanie jakich kosmetyków do pielegnacji lakieru używacie i jakie zabiegi wykonujecie:) Chce żeby cały czas Hania się świeciła.
ps. lakier jest czarny.
pozdrawiam
ps. lakier jest czarny.
pozdrawiam
aaa rowniez polecam
szczegolnie tenzi car shine czy jakos tak
szczegolnie tenzi car shine czy jakos tak
ceelx's ferio -- lookaj gringo
FEEDBACK
#4CivicEG.com Ferio Squad , #26 EG FERIO SQUAD , #2 PL Ferio Squad
FEEDBACK
#4CivicEG.com Ferio Squad , #26 EG FERIO SQUAD , #2 PL Ferio Squad
Ja na połysk lakieru polecam politurę firmy Meguiars (taka fioletowa tuba) i wosk Turtle Wax Metallic. Na opony zawsze nakładam (i tu was zaskoczę) środek do plastikowych zderzaków chyba firmy K2 jak dobrze pamiętam, jest w zestawie gąbeczka do rozprowadzania. Fajnie opony po nim wyglądają jakby były cały czas mokre , są mocno czarne.
podpinam sie pod temat, moj lakier coprawda nie jest nowy, ale w dosc dobrym stanie i chcialbym go w takowym zachowac.
Forum kosmetykaaut przewertowalem, ale tam w zasadzie sa profesjonaliscie i ludzie ktorzy maja naprawde albo jobla na punkcie kosmetyki albo za duzo kasy. W sumie znalazlem temat jak skompletowac zestaw do 100 zl, ale co z tego jak nie pisza dokladnie co kupic albo w jakim sklepie zaraz obczajam temat Lopeza
Forum kosmetykaaut przewertowalem, ale tam w zasadzie sa profesjonaliscie i ludzie ktorzy maja naprawde albo jobla na punkcie kosmetyki albo za duzo kasy. W sumie znalazlem temat jak skompletowac zestaw do 100 zl, ale co z tego jak nie pisza dokladnie co kupic albo w jakim sklepie zaraz obczajam temat Lopeza
Tu masz linka: http://www.all4auto.pl/pasta725 pisze:A ceny?
Ja dostałem pod choinkę zestaw...
Pozdro