Szyberdach
Szyberdach
Witam mam taki problem jak chce podniesc szyberdach to musze pomoc reka aby sie podniusł da sie to jakos ogarnac?
Podłączam się do tego. U mnie wygląda to tak, jakby ta uszczelka wokół panelu szyberka lekko się zsunęła i haczy o krawędź otworu. Jeśli wyraziłem się niejasno to załączam obrazek:
Dodam, że próbowałem jakoś tam tą uszczelkę poprawić i umieścić w odpowiedniej pozycji, ale jakoś się to nie udało.
Dodam, że próbowałem jakoś tam tą uszczelkę poprawić i umieścić w odpowiedniej pozycji, ale jakoś się to nie udało.
Tam, gdzie zaczyna się frajda z jazdy, tam kończy się ekonomia...
- Laskosz
- Natchniony
Ja zauważyłem że u mnie tak jest jak jest słaby akumulator. Tzn zaraz po odpaleniu na wolnych obrotach. Jak w lecie w trasie trzymałem auto na obrotach to otwierał sie bez problemu
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
viewtopic.php?t=12878
no u mnie raz trza popchnac raz nie ale musze na wiosne nasmarowac czyms porzadnym bo poprzedni wlasciciel uzyl jakiej lipy smaru na prowadnice i tylko takie gluty sa i smar juz uwalony jest wiec czeka smarowanie a i uszczelek tez.Jak komus el.szyby ciezko chodza to tez nieh prowadnice te mocowanie(uszczelke w drzwiach po ktorych jest prowadzona szyba)posmaruje spryska tym slikonem czy czyms do uszczelek i bedzie miodzio ja wlasnie slikonem w sprayu prysnalem i wiele lepiej jest,to ma wlasciwosci smarujace i konserwujace wiec nie zaszkodzi a efekt jest