Brak możliwości wyboru stron
-
- Pełnoprawny User
Brak możliwości wyboru stron
Natknąłem się na pewien problem, w żadnym temacie nie mogę zmienić strony, wyświetla jedną stronę a nie ma nigdzie odnośników do dalszych czy wcześniejszych stron.
Pozdro
Pozdro
Ułatwienie? Nie ma żadnego ułatwienia. Jak mam przeskakiwać między stronami. Np wchodząc w dział "nasze samochody" mamy 8 stron topiców, nie ma nawet opcji wpisana konkretnej strony jaką chcemy żeby wyświetliło. Zatem oświećcie mnie, gdzie tu ułatwienie?młody pisze:stronę możesz wybrać z widoku głównego działu w wyborze konkretnych tematów w [ ] .. tak dla ułatwienia, co do problemu to jakoś od wczoraj chyba jest, również brak "Bry" box'a
"tak dla ułatwienia" - ułatwienie jeśli nie działa wybór stron w konkretnym temacie aż do uporania się z tym problemem, mozna czytnąć ze zrozumieniem a nie szukać pretekstu do przyczepkiSkiper pisze:Ułatwienie? Nie ma żadnego ułatwienia. Jak mam przeskakiwać między stronami. Np wchodząc w dział "nasze samochody" mamy 8 stron topiców, nie ma nawet opcji wpisana konkretnej strony jaką chcemy żeby wyświetliło. Zatem oświećcie mnie, gdzie tu ułatwienie?